Hoe De Afbeelding Te Veranderen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Afbeelding Te Veranderen?
Hoe De Afbeelding Te Veranderen?

Video: Hoe De Afbeelding Te Veranderen?

Video: Hoe De Afbeelding Te Veranderen?
Video: Hoe de mobiele scherm foto te veranderen 2024, Mei
Anonim

Voor degenen die de aanzienlijke verschillen in de prestaties van de nieuwste besturingssystemen in de Windows-lijn hebben gewaardeerd, wordt het duidelijk dat de leidende positie binnenkort moet verschuiven naar Windows Seven. Dit besturingssysteem heeft veel voordelen ten opzichte van XP en zelfs Vista, zelfs het veranderen van het beeld wanneer het besturingssysteem opstart is veel gemakkelijker dan bij eerdere systemen.

Hoe de afbeelding te veranderen?
Hoe de afbeelding te veranderen?

Noodzakelijk

Windows 7 Logon Background Changer-software

instructies:

Stap 1

Deze methode om de afbeelding te wijzigen die verschijnt wanneer het besturingssysteem wordt geladen, is alleen beschikbaar voor de standaardversie van Windows Seven. Om deze bewerking uit te voeren, moet u het Windows 7 Logon Background Changer-programma naar uw harde schijf downloaden.

Stap 2

Installeer dit hulpprogramma en registreer. Registratie kost wat tijd.

Stap 3

Open het programma. In het hoofdvenster van het programma ziet u precies de afbeelding die u nu heeft. U kunt de map met afbeeldingen wijzigen, zo kunt u uw eigen afbeelding instellen. Klik hiervoor op de knop Kies een map en voeg nog een map met afbeeldingen toe.

Stap 4

Afbeeldingen worden geladen - selecteer een afbeelding door deze met de muis te markeren. Klik op Toepassen op de afbeelding van de geselecteerde afbeelding.

Stap 5

Als u niet tevreden bent met de afbeelding, klikt u op de knop Toepassen (met pijlen terug).

Stap 6

Door op de knop Instellingen te klikken, gaat u naar de programma-instellingen, waar u de kleur van de tekstschaduw kunt selecteren. U kunt zich ook afmelden voor de tekstschaduw op het welkomstscherm.

Stap 7

Start opnieuw op na het opslaan van de gegevens in het programma. Nu ziet u bij elke volgende opstart van Windows Seven een alternatief welkomstscherm.

Stap 8

Aanbevelingen bij het kiezen van een afbeelding: deze moet vergelijkbaar zijn met de huidige schermresolutie. Hoe kom ik achter de schermresolutie? Ga naar "Configuratiescherm" - "Vormgeving en persoonlijke instellingen" - "Scherm" - "Schermresolutie". Een mismatch in de resolutie van het beeld en het scherm zal leiden tot een toename of afname van het beeld.

Aanbevolen: