Welke Laptop Kan Ik Het Beste Kopen Om Te Gamen

Inhoudsopgave:

Welke Laptop Kan Ik Het Beste Kopen Om Te Gamen
Welke Laptop Kan Ik Het Beste Kopen Om Te Gamen

Video: Welke Laptop Kan Ik Het Beste Kopen Om Te Gamen

Video: Gaming Laptop Kopen? Bekijk Eerst Deze 5 Nadelen! 2022, December
Anonim

Het kiezen van een laptop die goed presteert in de huidige 3D-games is niet eenvoudig. Het is belangrijk dat ten eerste elk onderdeel krachtig genoeg is, ten tweede dat ze allemaal met elkaar in evenwicht zijn en ten derde kost zo'n laptop zoveel als je bereid bent uit te geven. Dit artikel geeft een overzicht van de meest geschikte gaming-laptopconfiguraties voor verschillende budgetten.

Welke laptop kan ik het beste kopen om te gamen
Welke laptop kan ik het beste kopen om te gamen

instructies:

Stap 1

De processor in een gaming laptop moet krachtig genoeg zijn. Kies daarom gerust alleen voor modellen met een Intel Core i7-chip. Met een zeer krap budget - Core i5. AMD's 6e generatie APU's zijn geschikt voor gaming-laptops. Dit zijn modellen met indexen FX, A10 en A8. Bij elke processorkeuze moet de hoeveelheid geheugen minimaal 8 GB zijn. Meer is beter.

Stap 2

Vanuit het oogpunt van de videokaart is de keuze veel rijker. Als het budget het toelaat, de prijs van zo'n laptop is ongeveer $ 3000, het is beter om een ​​dubbele grafische kaart te kopen. Deze technologie wordt door Nvidia SLI genoemd en AMD - CrossFire.

Als je op zoek bent naar een bescheidener budget, rond de $ 2.000, kies dan voor de Nvidia Geforce GTX 980M of 970M. Dit zijn krachtig genoeg videokaarten die hoge prestaties kunnen leveren in games.

Met een beperkt budget is het beter om een ​​laptop te kopen met een gewone Geforce 840M of AMD R7-M260DX, maar altijd discreet. Geïntegreerde graphics zijn niet in staat om de vereiste spelprestaties te leveren.

Stap 3

Het is beter om laptopmodellen met een mechanisch toetsenbord te kiezen. Deze zijn speciaal gemaakt voor professionele spelers. Membraantoetsenborden die te vinden zijn op de meeste kantoorlaptops kunnen snel defect raken en zijn niet zo handig in 3D-schietspellen.

Populair per onderwerp