Hoe PSP Op Een Computer Te Draaien

Inhoudsopgave:

Hoe PSP Op Een Computer Te Draaien
Hoe PSP Op Een Computer Te Draaien

Video: Hoe PSP Op Een Computer Te Draaien

Video: Hoe PSP Op Een Computer Te Draaien
Video: How To Connect Your PSP To The Internet 2024, April
Anonim

De PlayStation Portable, of PSP, is een populaire videogameconsole van Sony. Games ervoor worden uitgebracht op optische schijven in UMD-formaat die speciaal voor deze settopbox zijn gemaakt. Het wordt niet ondersteund door pc's, maar deze beperking kan worden omzeild.

Hoe PSP op een computer te draaien
Hoe PSP op een computer te draaien

Noodzakelijk

  • - Persoonlijke computer;
  • - emulator;
  • is een spel voor PSP.

instructies:

Stap 1

Dus om een game voor de PlayStation Portable op je pc te draaien, heb je een emulatorprogramma nodig dat wordt gebruikt om een virtueel apparaat te maken dat dit gameplatform simuleert.

Stap 2

Er zijn al veel van dergelijke emulators ontwikkeld, het heeft geen zin om op te sommen. Het is vermeldenswaard dat ze niet universeel zijn, dat wil zeggen dat je met elke specifieke emulator een beperkt aantal PSP-games kunt spelen, waarvan een lijst op de downloadpagina van de emulator staat.

Stap 3

Nadat je hebt uitgezocht welke emulator je gekozen game ondersteunt, download je deze. Er is echter nog een andere optie: kies de Jpcsp-emulator. De lijst met games die erdoor worden ondersteund is erg lang, dus de kans is groot dat je game zonder problemen laadt. Door deze emulator als voorbeeld te gebruiken, zullen we de situatie bekijken.

Stap 4

Om het programma op uw pc uit te voeren, moet u ervoor zorgen dat het Java-platform er al op is geïnstalleerd. Als het niet is geïnstalleerd, download het dan door een zin als "download java" in de zoekmachine in te voeren en de link naar de downloadpagina voor java van de officiële site te volgen. Installeer vervolgens.

Stap 5

Nadat u het archief hebt gedownload, opent u het en klikt u tweemaal met de linkermuisknop (LMB) op het jdk.exe-bestand, waardoor het wordt gestart. Maak een enkele LMB-klik op het uitvoerbare bestand Jpcsp.exe, beweeg in het pop-upvenster de muisaanwijzer over de regel "Openen met …" en selecteer vervolgens het Java (TM) Platform SE-binaire bestand. Het programma zal starten.

Stap 6

Als de afbeelding van de game die je wilt spelen nog niet is gedownload, doe dat dan. Er zijn veel bronnen op internet met afbeeldingen van games voor verschillende platforms. Zorg ervoor dat u, net voordat u de vereiste afbeelding downloadt, een antivirusprogramma op uw pc heeft, deze is geïnstalleerd en dat de databases up-to-date zijn.

Stap 7

Nadat je de game op je pc hebt gedownload (meestal een zip- of rar-archief), klik je op de knop "Bestand openen" in het hoofdmenu van de Jpcsp-emulator. Vervolgens wordt een dialoogvenster geopend - specificeer het pad naar de game-afbeelding (reeds uitgepakt) erin en klik vervolgens op de knop "Selecteren". Vervolgens wordt het bestand door het programma verwerkt en kun je beginnen met spelen.

Aanbevolen: