Hoe Het Spel Op Een Ps-emulator Te Draaien

Inhoudsopgave:

Hoe Het Spel Op Een Ps-emulator Te Draaien
Hoe Het Spel Op Een Ps-emulator Te Draaien

Video: Hoe Het Spel Op Een Ps-emulator Te Draaien

Video: Hoe Het Spel Op Een Ps-emulator Te Draaien
Video: Hoe speel ik Playstation Games op pc [PS1 EMULATOR] 2024, Mei
Anonim

Er zijn veel geweldige games uitgebracht op Sony's eerste gameconsole. Zelfs nu, wanneer er veel andere projecten zijn, wil ik enkele van de oude meesterwerken reproduceren. Als de settopbox zelf er niet is, verschijnt er een tweede probleem - het vinden van schijven met games. Daarom geven veel mensen de voorkeur aan PS-emulatorprogramma's.

Hoe het spel op een ps-emulator te draaien
Hoe het spel op een ps-emulator te draaien

instructies:

Stap 1

Afbeeldingen kunnen online worden gevonden en gedownload - gebruik uw favoriete browser en zoekmachine. Schijfkopiebestanden zijn ongeveer 700 megabyte groot. Wees dus bereid om wat tijd te besteden aan downloaden - afhankelijk van de snelheid van uw internetverbinding.

Stap 2

Download nu het emulatorprogramma voor dit spelsysteem. Een van de meest populaire heet ePSXe, de nieuwste versie is 1.7.0. Het PSXeven-softwareproduct is ook vrij gebruikelijk. De meeste plug-ins (hulpprogramma's) zijn geschreven voor deze twee emulators. Stel in de zoekmachine de vraag "Download epsxe 1.7" en u krijgt gemakkelijk de emulator zelf, een set plug-ins en het BIOS van de console - de consolefirmware die nodig is om games uit te voeren.

Stap 3

De gedownloade emulator zal hoogstwaarschijnlijk worden gezipt. Pak het uit naar een map in de hoofdmap van uw logische schijf. Het zou er als volgt uit moeten zien: D: / EPSXE 1.7.

Stap 4

Open de emulatormap, voer het hoofdbestand uit, meestal epsxe.exe. Het programmavenster, het zwarte venster van de systeemconsole en het configuratiewizardvenster worden geopend. Als de installatiewizard niet verschijnt, opent u deze handmatig. Selecteer hiervoor het item Config en het eerste subitem Wizard Guide in de menubalk.

Stap 5

Klik in het venster Configuratiewizard met de rechtermuisknop op Config. Er verschijnt een venster met de titel De bios configureren. Zorg ervoor dat ten minste één regel met een item als scph1001-USA is gemarkeerd in het middelste gedeelte en klik op Volgende.

Stap 6

De selectiepagina van de plug-in voor video-uitgang verschijnt, getiteld: De vide configureren. Het is het beste om uit de lijst de regel Pete's D3D Driver 1.68 te kiezen - dit is de meest stabiele en geteste plug-in. Maar je kunt experimenteren. Wanneer geselecteerd, klikt u op de knop Test. Als u het bericht Plugin werkt correct krijgt, klikt u op Volgende. Als u een foutmelding krijgt, selecteert u een andere plug-in en klikt u nogmaals op Test. Als je de juiste hebt gevonden, klik je op Volgende.

Stap 7

In het volgende configuratievenster - De audio configureren - kunt u de subroutine voor de audio-uitgang selecteren. Je kunt het beste de standaardinstelling verlaten en gewoon op Volgende klikken - de ingebouwde plug-in werkt prima op bijna alle systemen.

Stap 8

Door de cd-rom te configureren, kunt u een virtuele diskette-driver selecteren om games uit te voeren. Kies ePSXe CDR WNT / W2K Core 1.5.2 - dit is een bewezen optie van de ontwikkelaar. Klik op de knop Volgende om door te gaan naar de bedieningsinstellingen.

Stap 9

U ziet twee knoppen - Controller 1 en Controller 2 - voor de eerste en tweede joystick. Klik op de gewenste knop om het gedetailleerde instellingenvenster te openen. U krijgt een schematische weergave van een joystick en weergegeven vensters met knoppen. Klik op het gewenste venster en druk vervolgens op de knop op het toetsenbord. Dit zal het binden aan de geselecteerde joysticktoets. Als u klaar bent, klikt u op OK om het venster te sluiten en op Volgende om verder te gaan.

Stap 10

Bevestig de voltooiing van de instellingen door op de knop Gereed te drukken. Sluit de emulator via het menu Bestand, item afsluiten.

Stap 11

Voer de emulator opnieuw uit, hij is nu klaar voor gebruik. Klik op de knop Bestand en selecteer ISO uitvoeren als u de afbeelding in deze indeling hebt gedownload. Als dit niet het geval is, of als u niet weet in welke indeling uw schijfkopie is, selecteert u CD-ROM uitvoeren. In dit geval moet je, voordat je naar de virtuele schijf start, het bestand met het spel koppelen.

Aanbevolen: