Een 4200-cartridge Flashen?

Inhoudsopgave:

Een 4200-cartridge Flashen?
Een 4200-cartridge Flashen?

Video: Een 4200-cartridge Flashen?

Video: Een 4200-cartridge Flashen?
Video: Ricoh SP150 прошивка 2024, Mei
Anonim

Het flashen van de cartridge-chipset is een standaardprocedure voor het verder functioneren ervan na het bijvullen. Merk op dat er naast deze procedure alternatieve methoden zijn voor het herprogrammeren van de cartridge.

Een 4200-cartridge flashen?
Een 4200-cartridge flashen?

Noodzakelijk

  • - firmwareprogramma;
  • - programmeur.

instructies:

Stap 1

Download het cartridge-flitsprogramma dat geschikt is voor uw model. Het is het beste om de nieuwste versies te gebruiken, maar geef tussen de beschikbare versies de voorkeur aan degenen met opmerkingen en positieve recensies. Lees de instructies voor het knipperen bij het programma.

Stap 2

Als u niet zeker weet of u de vereiste volgorde voor het knipperen kunt uitvoeren, neem dan contact op met de hulp van specialisten van het servicecentrum die dit zullen doen zonder uw cartridge te riskeren. Merk ook op dat er een alternatief is voor herprogrammeren - het vervangen van de cartridge-chip. Ontdek welke optie voor jou het handigst is.

Stap 3

Mocht je toch besluiten om de Samsung 4200 cartridge te flashen, schaf dan een speciale programmer aan. Dit apparaat kan worden gekocht bij radiowinkels, computerwinkels en servicecentra voor kopieerapparaten. Je kunt dit apparaat ook bestellen op stadsforums of het zelf maken als je over de juiste vaardigheden beschikt.

Stap 4

Lees de instructies voor het gebruik van de cartridge-chipsetprogrammer. Zoek de schema's die u nodig hebt in uw firmwareprogramma en programmeer de cartridge volgens de menu-instructies opnieuw door er nieuwe parameters voor in te stellen.

Stap 5

Reinig uw cartridge na het herprogrammeren van eventuele tonerresten, anders zal de afdrukkwaliteit niet zijn zoals verwacht, strepen en lelijke strepen, vegen en gaten kunnen op documenten verschijnen. Voeg toner toe aan de container. Het beste van alles is dat u het niet tot het einde vult, omdat het toch niet opgebruikt zal zijn. Installeer daarna de geflitste cartridge in de printer. Als het als compleet wordt herkend en het afdrukken zonder problemen verloopt, dan heb je alles goed gedaan.

Aanbevolen: