Een Game Op Een PSP-geheugenkaart Installeren

Inhoudsopgave:

Een Game Op Een PSP-geheugenkaart Installeren
Een Game Op Een PSP-geheugenkaart Installeren

Video: Een Game Op Een PSP-geheugenkaart Installeren

Video: Een Game Op Een PSP-geheugenkaart Installeren
Video: How to Download and Install GAMES on PSP E-1004 - PlayStation Portable 2024, April
Anonim

Met de installatie van games op de geheugenkaart van de PlayStation Portable is dit echter niet voor al dergelijke apparaten beschikbaar - veel van hen moeten een speciale firmware in de configuratie hebben.

Een game op een PSP-geheugenkaart installeren
Een game op een PSP-geheugenkaart installeren

Noodzakelijk

  • - Internetverbinding;
  • - geflitste PlayStation Portable.

instructies:

Stap 1

Maak ISO- en Game-directory's op je PlayStation Portable-geheugenkaart als je dat nog niet hebt gedaan. Download de schijfkopie van de game die je wilt installeren op je draagbare gameconsole. Het bestand moet de indeling.iso of.cso hebben (minder gebruikelijk).

Stap 2

Zorg ervoor dat u deze bestanden controleert op virussen. Controleer ook de bestanden die zich in de afbeelding bevinden. Het is het beste om geen games te downloaden die geen recensies hebben. Download ze ook niet van dubieuze sites en stuur geen sms om ze te kunnen downloaden.

Stap 3

Kopieer de afbeeldingsbestanden naar de PlayStation Portable-geheugenkaart in de ISO-map en start deze bestanden vanaf de console. Volg daarna de instructies van de menu-items. De game wordt na installatie gestart vanuit de map Game op de verwisselbare schijf van deze console.

Stap 4

Houd er rekening mee dat om games die op deze manier zijn geïnstalleerd uit te voeren, een ander firmwareprogramma dan het fabrieksprogramma moet worden geïnstalleerd. U kunt een flashing uitvoeren in verschillende servicecentra in uw stad of alleen, als u een extra originele batterij voor uw settopbox-model heeft.

Stap 5

Als de game niet start vanaf het afbeeldingsbestand, plaats dan een schijf met een game in de PlayStation Portable-drive om de consolesoftware te "trucen". Als je een functie hebt om de schijf uit te schakelen in het herstelmenu (in Engelse versies heet dit Use No UMD), deactiveer het gebruik ervan, maar onthoud dat er veel meer kansen zijn om het spel te starten als je een schijf hebt.

Stap 6

Als uw doos onder de garantie valt, controleer dan de voorwaarden van de leverancier voor het flashen van het apparaat, aangezien dit uw verplichting tot reparatie of vervanging van het product in het geval van een storing kan laten vervallen. Gebruik ook geen niet-originele batterij om te flitsen, je zou het apparaat gewoon kunnen breken.

Aanbevolen: