Hoe Een Cdma-modem In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Cdma-modem In Te Stellen
Hoe Een Cdma-modem In Te Stellen

Video: Hoe Een Cdma-modem In Te Stellen

Video: Hoe Een Cdma-modem In Te Stellen
Video: Ethio telecom 3G HUAWEI dongle how to connect and use with pc or laptop 2024, Mei
Anonim

Als u de eigenaar bent van een laptop of netbook, dan is het probleem van een draadloze internetverbinding een reëel probleem voor u. Een van de varianten van de implementatie ervan is het gebruik van CDMA-modems. Deze apparaten zijn eenvoudig aan te sluiten en te configureren.

Hoe een cdma-modem in te stellen
Hoe een cdma-modem in te stellen

Noodzakelijk

een telefoon van de CDMA-standaard

instructies:

Stap 1

Sluit de kabel aan op de USB-uitgang van uw computer, verbind hem met uw telefoon om hem op uw pc aan te sluiten. Installeer vervolgens het telefoonstuurprogramma vanaf de cd om uw CDMA-telefoon als modem te gebruiken. Klik daarna op de knop "Start", ga naar "Configuratiescherm" - "Systeem", selecteer vervolgens "Hardware" en klik op "Apparaatbeheer", zoek het CDMA-apparaat in de lijst "Modems". Om de cdma-modem te gebruiken om toegang te krijgen tot internet, moet u een nieuwe verbinding maken.

Stap 2

Maak een nieuwe verbinding met behulp van de CDMA USB-modem. Ga naar het "Configuratiescherm", selecteer de opdracht "Netwerk en inbelnetwerken", klik vervolgens in het menu aan de linkerkant op de opdracht "Een nieuwe verbinding maken". Selecteer in het dialoogvenster "Type netwerkverbinding" dat verschijnt het item "Telefoon-internetverbinding", klik op de knop "Volgende".

Stap 3

Selecteer in het volgende venster de optie "Internetverbinding handmatig configureren", klik op "Volgende" om verder te gaan met het configureren van de cdma-modem. Selecteer het item "Ik maak handmatig verbinding met internet via een telefoonlijn via een modem", klik op "Volgende". Selecteer in het volgende venster de modem die u wilt gebruiken.

Stap 4

Vul het telefoonnummer in dat in de instructies van je provider staat. Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord in die aan u zijn verstrekt. Klik volgende. Voer een naam in voor de verbinding in het volgende wizardvenster. Je kunt willekeurig een naam bedenken. Klik in het volgende venster op Voltooien.

Stap 5

Ga naar het "Configuratiescherm", selecteer de optie "Telefoon en modem", klik op het tabblad "Modems". Roep het contextmenu op de geïnstalleerde modem op, klik op Eigenschappen, selecteer het tabblad Extra communicatieparameters, voer de initialisatiereeks in het veld Extra opdrachten in: At + crm = 1; & C0. Klik op de OK-knop. Start de verbinding, het bericht "Verbonden" verschijnt op het display van de telefoon. Als dit bericht op het scherm verschijnt, betekent dit dat de modem met succes is geconfigureerd.

Aanbevolen: