Hoe Kaspersky Anti-Virus Op Een Computer Bij Te Werken

Inhoudsopgave:

Hoe Kaspersky Anti-Virus Op Een Computer Bij Te Werken
Hoe Kaspersky Anti-Virus Op Een Computer Bij Te Werken

Video: Hoe Kaspersky Anti-Virus Op Een Computer Bij Te Werken

Video: Hoe Kaspersky Anti-Virus Op Een Computer Bij Te Werken
Video: how to install u0026 unboxing kaspersky total security antivirus (bangla) 2024, Mei
Anonim

Updates voor Kaspersky Anti-Virus 2012 bevatten niet alleen antivirusdatabases, maar ook programmamodules. Een internetverbinding is vereist om updates te downloaden.

Hoe Kaspersky Anti-Virus op een computer bij te werken
Hoe Kaspersky Anti-Virus op een computer bij te werken

instructies:

Stap 1

De toepassing Kaspersky Anti-Virus 2012 installeert standaard de nieuwste updates automatisch. Als deze functie is uitgeschakeld in de programma-instellingen, kunnen updates handmatig worden gedownload. Open hiervoor het contextmenu van het applicatiepictogram in het systeemvak door met de rechtermuisknop te klikken en het item "Updates" te selecteren. Deze actie opent een nieuw venster "Update" en download in de automatische modus.

Stap 2

U kunt dezelfde bewerking ook uitvoeren vanuit het hoofdvenster van het programma zelf. Om dit te doen, start u Kaspersky Anti-Virus 2012 en klikt u op de knop Bijwerken. Wacht tot het proces is voltooid.

Stap 3

Om bij te werken vanuit een lokale map met behulp van de relay-methode, maakt u een map op een van de netwerkcomputers waar de gedownloade updates worden opgeslagen, en opent u deze op het netwerk. Het pad naar deze map is standaard:

- / ProgramData / Kaspersky Lab / AVP12 / Updatedistributie - voor Windows versie 7 en Vista;

- / Documents and Settings / All Users / Application Datf / Kaspersky lab / AVP12 / Updatedistributie - voor Windows XP-versie.

Stap 4

Open het hoofdvenster van de antivirustoepassing en vouw het menu "Instellingen" in de rechterbovenhoek uit. Selecteer het tabblad "Update" in het dialoogvenster dat wordt geopend en schakel het selectievakje in de regel "Update kopiëren naar map" van het gedeelte "Geavanceerd" in. Gebruik de knop "Bladeren" om het pad naar de updatemap op te geven en bevestig uw keuze door op de knop OK te klikken. Sla uw wijzigingen op door op OK te klikken in het voorkeurenvenster en start de upgradeprocedure.

Stap 5

Configureer andere computers op het netwerk. Open hiervoor het hoofdvenster van de antivirustoepassing en vouw het menu "Instellingen" uit. Selecteer het tabblad "Update" in het dialoogvenster dat wordt geopend en gebruik de opdracht "Bron bijwerken" in het gedeelte "Startmodus en updatebron". Selecteer het tabblad Bron in het volgende dialoogvenster en klik op de knop Toevoegen. Geef in het nieuwe dialoogvenster de map op waarin de update wordt opgeslagen en bevestig uw keuze door op OK te klikken. Ga terug naar het tabblad "Bron" en schakel het selectievakje uit in de regel "Kaspersky Lab-updateservers". Sla uw wijzigingen op door op OK te klikken en volg de updateprocedure.

Aanbevolen: