Hoe De Driver Voor Een Intel Grafische Kaart Bij Te Werken?

Inhoudsopgave:

Hoe De Driver Voor Een Intel Grafische Kaart Bij Te Werken?
Hoe De Driver Voor Een Intel Grafische Kaart Bij Te Werken?

Video: Hoe De Driver Voor Een Intel Grafische Kaart Bij Te Werken?

Video: Hoe De Driver Voor Een Intel Grafische Kaart Bij Te Werken?
Video: How To Properly Update u0026 Install The Latest Intel HD Graphics Driver For Windows 10, 8, 7 - 2021+ 2024, April
Anonim

Intel grafische stuurprogramma's bieden volledige ondersteuning voor het weergeven van afbeeldingen op een laptop of computerscherm. Het updaten van de software kan de prestaties van de videokaart verbeteren en de gebruiker in staat stellen aanvullende aanpassingen te maken. Bijwerken kan worden gedaan door middel van ingebouwde systeemtools of via de officiële website van Intel.

Hoe de driver voor een Intel grafische kaart bij te werken?
Hoe de driver voor een Intel grafische kaart bij te werken?

Updaten op Windows

Om het stuurprogramma via het systeem bij te werken, moet u het in Windows ingebouwde programma "Apparaatbeheer" openen. Het is toegankelijk door met de rechtermuisknop op het computerpictogram te klikken in systemen die na Windows 7 zijn uitgebracht. Om Apparaatbeheer te openen, kunt u ook met de rechtermuisknop op het pictogram Deze computer klikken en Eigenschappen selecteren. Klik tussen de voorgestelde menu-items op de juiste. U kunt ook de programmazoekfunctie gebruiken in de overeenkomstige regel van het menu Start.

Ga naar de regel "Videoadapters" en zoek de naam van uw Intel grafische kaart. Klik met de rechtermuisknop op het apparaat en klik op "Eigenschappen". Selecteer "Drivers" op de tabbladen die in het venster worden aangeboden.

Klik in de lijst met opties op Bijwerken. Het venster van de update-installatiewizard verschijnt voor u, die zal controleren op beschikbare stuurprogrammaversies en een overeenkomstige melding afgeven. Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien. Vergeet na het voltooien van de procedure niet om uw computer opnieuw op te starten. De update is voltooid.

Handmatig stuurprogramma downloaden

Om het systeem handmatig bij te werken, gaat u naar de officiële website van Intel met behulp van de browser die op het systeem is geïnstalleerd. Klik in het bovenste deel van het venster op de knop "Menu" en klik tussen de aangeboden opties op "Ondersteuning". Selecteer "Desktop and Notebook Support" aan de rechterkant van het menu.

Op de nieuwe pagina kunt u 1 van de 3 opties kiezen. De eerste optie omvat de mogelijkheid om een programma te downloaden om de geïnstalleerde stuurprogrammaversie te controleren. Als u uw Intel grafische kaart automatisch wilt bijwerken, klikt u op de knop "Doorgaan" en downloadt u het voorgestelde programma. Zodra de download is voltooid, voert u het resulterende bestand uit en volgt u de instructies op het scherm om de installatie te voltooien. Voer het geïnstalleerde programma uit met behulp van de snelkoppeling op het bureaublad en klik op "Zoeken naar updates". Volg de instructies op het scherm om de update te voltooien.

Als u het installatieprogramma van het stuurprogramma handmatig wilt downloaden, gebruikt u de andere twee opties op het scherm. Voer in de regel "Zoeken naar downloads" het model van uw Intel grafische kaart in, dat wordt aangegeven in de documentatie bij uw computer. U kunt uw videokaart ook handmatig selecteren met behulp van de lijst aan de rechterkant van de pagina. Nadat u de zoekresultaten heeft ontvangen, klikt u op "Download" en voert u het gedownloade bestand uit. Volg de instructies op het scherm om de stuurprogramma's voor uw grafische kaart bij te werken. Nadat het installatieprogramma is voltooid, start u uw computer opnieuw op om de wijzigingen toe te passen.

Aanbevolen: