Hoe Een Script Op Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Script Op Te Zetten
Hoe Een Script Op Te Zetten

Video: Hoe Een Script Op Te Zetten

Video: Hoe Een Script Op Te Zetten
Video: Een script voor je video maken: waar moet je op letten? | de Videomakers 2024, Mei
Anonim

Scripts verschillen afhankelijk van hun locatie. De juiste werking ervan hangt van veel factoren af, waarvan sommige misschien te onbeduidend lijken.

Hoe een script op te zetten
Hoe een script op te zetten

Noodzakelijk

pagina-editor

instructies:

Stap 1

Om ervoor te zorgen dat uw websitescript werkt, moet u ervoor zorgen dat de.php-extensie ervoor is opgegeven. Dit is een van de belangrijkste voorwaarden. Open de bewerkte webpagina die het script bevat in een speciaal bewerkingsprogramma en zoek de code op. Let op de laatste verlenging.

Stap 2

In gevallen waarin een aangepast script op enigerlei wijze is gekoppeld aan een van de elementen van de sitedatabase, moet u speciale aandacht besteden aan het matchen van de namen, omdat het bijvoorbeeld kan gebeuren dat het script verwijst naar een object met dezelfde naam, maar het kan niet worden gevonden, omdat de naam totaal anders is. Controleer om dezelfde reden ook regelmatig de correspondentie van de mappen met mappen die zijn gespecificeerd in de code van de pagina, dit is van toepassing op gevallen waarin wijzigingen in de database worden aangebracht.

Stap 3

Controleer de locatie ervan, afhankelijk van het type script dat u aan het bewerken bent. Als het script met de extensie.php niet in een apart bestand staat en het ongeveer als volgt begint: <? Php, plak het dan gewoon in de sitecode zonder een link te gebruiken. Als u te maken heeft met een script aan de clientzijde, plaatst u dit in de tag. Het wordt meestal vóór de eindtag geplaatst. Dergelijke scripts hebben de extensie.js en verschillen van.php doordat ze rechtstreeks in de browser van de gebruiker worden uitgevoerd.

Stap 4

In gevallen waarin u scripts voor een site van derden instelt, vraag de klant dan om de meest volledige informatie over de database, omdat u anders mogelijk niet de benodigde pagina-elementen kunt maken.

Stap 5

Wanneer u wijzigingen aanbrengt in de database met betrekking tot de locatie of verwijdering van bestanden, let er dan speciaal op of het pad ernaartoe is aangegeven in de scripts, omdat ze na het toepassen van de wijzigingen niet meer werken. Zorg ervoor dat u bij het wijzigen het pad naar bestanden en mappen herschrijft.

Aanbevolen: