Hoe Een Wachtwoord Op Een Map Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Wachtwoord Op Een Map Te Zetten
Hoe Een Wachtwoord Op Een Map Te Zetten

Video: Hoe Een Wachtwoord Op Een Map Te Zetten

Video: Hoe Een Wachtwoord Op Een Map Te Zetten
Video: Hoe zet je gemakkelijk een wachtwoord op een mapje? 2024, April
Anonim

Als u informatie van nieuwsgierige blikken wilt classificeren, bijvoorbeeld om een wachtwoord op een map te plaatsen, dan kunt u niet zonder extra software te installeren. Er zijn veel vergelijkbare programma's die volledige controle bieden over de toegang tot mappen en stations, maar als u kiest voor het programma Mappen verbergen, zult u versteld staan van de eenvoud en betrouwbaarheid ervan.

Hoe een wachtwoord op een map te zetten
Hoe een wachtwoord op een map te zetten

Het is nodig

Verberg mappen software

instructies:

Stap 1

U kunt de ernst van dit programma voelen vanaf de allereerste stappen van het gebruik ervan, d.w.z. bij het installeren. Tijdens de installatie van het programma wordt u gevraagd een wachtwoord in te voeren. Dit wachtwoord wordt gebruikt als het hoofdwachtwoord. U moet het telkens invoeren wanneer u het programma opent, wat u volledig vertrouwen geeft in de veiligheid van beschermde mappen.

Stap 2

Nadat u het programma hebt gestart, hoeft u alleen maar alle stappen te doorlopen met de instellingenwizard - Wizard Map verbergen. Om deze wizard op te roepen, klikt u op de knop Wizard.

Stap 3

Selecteer "Bestanden, mappen of schijven verbergen" en klik op de knop Volgende.

Stap 4

Vink het vakje aan naast Ik wil een map verbergen en klik op Volgende.

Stap 5

Klik op de knop "Toevoegen aan lijst" - selecteer de gewenste map. Als u meerdere mappen wilt toevoegen, drukt u meerdere keren op de knop.

Stap 6

Nadat u alle mappen hebt toegevoegd, klikt u op de knop Volgende en vervolgens op Voltooien.

Stap 7

Sluit het programma en probeer een map te openen die in het programma is opgegeven. Deze actie kan niet worden uitgevoerd. Nadat u het programma hebt ingevoerd en het wachtwoord hebt opgegeven, kunt u deze map bekijken. Het is vermeldenswaard dat wanneer u uw harde schijf op een andere computer gebruikt, al uw geheime mappen toegankelijk zijn. Dit gebeurt omdat de andere computer een ander besturingssysteem heeft en dit programma hoogstwaarschijnlijk niet is geïnstalleerd.

Aanbevolen: