Hoe Maak Je Een Kopie Van Een Cd

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Kopie Van Een Cd
Hoe Maak Je Een Kopie Van Een Cd

Video: Hoe Maak Je Een Kopie Van Een Cd

Video: Hoe Maak Je Een Kopie Van Een Cd
Video: hoe maak je een kopie van een windows cd/dvd 2024, Mei
Anonim

U kunt Nero Express, een vereenvoudigde versie van Nero Burning ROM, gebruiken om een kopie van de cd te maken. Met deze applicatie kunt u kopieën maken, zowel rechtstreeks van optische media als van eerder gemaakte en opgeslagen cd-beeldbestanden. De procedure zelf, dankzij de goed doordachte eenvoudige interface van het programma, is niet moeilijk.

Hoe maak je een kopie van een cd
Hoe maak je een kopie van een cd

instructies:

Stap 1

Start Nero Express en selecteer het gedeelte "Afbeelding, compilatie, kopiëren" in het linkerdeelvenster. Als gevolg hiervan zal er een keuze uit drie items verschijnen in het rechterdeelvenster - om de originele CD naar een ander optisch medium te kopiëren, selecteert u het item "Kopieer volledige CD".

Stap 2

Plaats de te kopiëren cd in de optische-schijflezer. Als het lezen en schrijven door verschillende apparaten moet worden uitgevoerd, selecteert u deze in de vervolgkeuzelijsten "Drive-bron" en "Drive-bestemming". Stel in het veld "Aantal exemplaren" het gewenste aantal in en laat in het veld "Schrijfsnelheid" de waarde "Maximum" staan, als u geen problemen hebt gehad met opnemen op de schijf die u gebruikt - probeer anders de snelheid.

Stap 3

Druk op de knop "Kopiëren" en de toepassing zal beginnen met het lezen van de schijf en het maken van een set tussenliggende bestanden die het nodig heeft. U zult de voortgang op het scherm zien en wanneer dit deel van de procedure is voltooid, zal het programma de lade met de gekopieerde schijf naar buiten trekken en aanbieden om deze te vervangen door een lege schijf om te branden.

Stap 4

Plaats een lege cd en het kopieerproces gaat verder. Aan het einde zal Nero Express u een bericht en een pieptoon geven en de lade met de gekopieerde schijf uitwerpen.

Stap 5

Als u een kopie van een cd van een bestand met een afbeelding van deze schijf wilt branden, selecteert u bij de eerste stap in plaats van het item "Gehele cd kopiëren" "Schijfkopie of sla het project op". Als gevolg hiervan wordt een venster geopend waarin u het afbeeldingsbestand op de computermedia moet zoeken en op de knop "Openen" moet klikken. Geef in het volgende venster het vereiste aantal exemplaren op en wijzig indien nodig het opnameapparaat in het veld "Huidige recorder". Plaats daarna een lege cd in het optische station en druk op de knop "Branden". Het programma begint met het kopieerproces en na voltooiing piept het en trekt het de lade met de gebrande cd eruit.

Aanbevolen: