Hoe Maak Je Een Kopie Van Een Opstartdiskette

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Kopie Van Een Opstartdiskette
Hoe Maak Je Een Kopie Van Een Opstartdiskette

Video: Hoe Maak Je Een Kopie Van Een Opstartdiskette

Video: Hoe Maak Je Een Kopie Van Een Opstartdiskette
Video: How to make Active@ Boot Disk Suite Bootable USB 2018 2024, Mei
Anonim

Er zijn verschillende beproefde methoden voor het maken van opstartbare schijven. Maar niet iedereen weet hoe een dergelijke schijf correct moet worden gekopieerd, zodat de resulterende kopie wordt gestart voordat het besturingssysteem wordt ingevoerd.

Hoe maak je een kopie van een opstartdiskette
Hoe maak je een kopie van een opstartdiskette

Noodzakelijk

Nero, Iso-bestand branden, Alcohol 120

instructies:

Stap 1

Probeer om te beginnen gewoon de schijf te kopiëren met Nero Burning ROM. Installeer hiervoor de versie van het programma die geschikt is voor uw besturingssysteem en voer het uit.

Stap 2

Open het menu Schijf kopiëren. Plaats een opstartbare schijf in het station. Klik volgende . Stel de parameters in voor het opnemen van de toekomstige schijf. Klik op de knop Kopiëren.

Stap 3

Nadat het programma speciale bestanden heeft gemaakt die nodig zijn voor het branden van de toekomstige schijf, verschijnt een bijbehorend venster. Verwijder de schijf uit het station en vervang deze door een lege schijf.

Stap 4

Klik op de knop "Branden" om door te gaan met het kopiëren van de opstartschijf. Controleer of de schijf functioneert na het branden.

Stap 5

Deze methode vereist een voldoende krachtige computer. Als uw apparaat de taak niet aankan, maak dan eerst een schijfkopie.

Stap 6

Installeer het programma Alcohol 120. Start de applicatie. Klik op de knop Afbeelding maken. Geef het station op waar de opstartschijf zich bevindt. Selecteer de map waarin het gemaakte bestand wordt opgeslagen. Klik op de knop Maken.

Stap 7

Wacht tot de beeldbewerking is voltooid. Controleer de functionaliteit van het gemaakte bestand. Download en installeer het programma Iso File Burning. Het is speciaal ontworpen voor het snel opnemen van opstartschijfkopieën.

Stap 8

Voer het programma uit en plaats een lege schijf in het station. Geef in het eerste menu-item het afbeeldingsbestand op dat u onlangs hebt gemaakt. Selecteer in de tweede stap het station waarin de lege schijf is geïnstalleerd en geef de schrijfsnelheid op.

Stap 9

Klik op de knop ISO branden en wacht tot het proces is voltooid. Controleer de schijf na het branden.

Aanbevolen: