Hoe Maak Je Een Kopie Van De Usb-sleutel

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Kopie Van De Usb-sleutel
Hoe Maak Je Een Kopie Van De Usb-sleutel

Video: Hoe Maak Je Een Kopie Van De Usb-sleutel

Video: Hoe Maak Je Een Kopie Van De Usb-sleutel
Video: Bestanden kopiëren naar een USB stick op Windows 10 2024, Mei
Anonim

Veel programma's van binnenlandse ontwikkelaars hebben sleutels op usb-media, die het gebruik van dit product onder de gekochte licentie garanderen en ook een bepaald beveiligingsniveau bieden voor de gegevens van de organisatie. In het geval dat de USB-sleutel verloren gaat, is het handig om een kopie van de USB-sleutel te maken. Dit kan met het programma Dekart Key Manager.

Hoe maak je een kopie van de usb-sleutel
Hoe maak je een kopie van de usb-sleutel

Het is nodig

Dekart Key Manager-programma

instructies:

Stap 1

Download Dekart Key Manager-software van de officiële website van de ontwikkelaar op https://www.dekart.com/. Het programma is betaald, dus in het downloadgedeelte van de site is het downloaden alleen beschikbaar voor geregistreerde gebruikers. Registreer u op de website door uw basisgegevens en e-mailadres in te voeren.

Stap 2

Installeer het programma op uw harde schijf. Dergelijke software wordt in de regel altijd op het rootsysteemstation van de harde schijf geïnstalleerd. Start het programma door te dubbelklikken op het startbestand met het toepassingspictogram. Het hoofdvenster van het programma is verdeeld in drie gebieden: bovenaan is er een menu met bedieningselementen, aan de linkerkant - de mediamanager, aan de rechterkant - informatie over de geselecteerde media.

Stap 3

Sluit de usb-media aan op uw computer. Selecteer de USB-stick in het linkergedeelte van het Dekart Key Manager-venster. U kunt flashdrives gebruiken met een klein volume, of u kunt speciale externe harde schijven aansluiten. Maak een kopie van de sleutel met behulp van het menu-item Opslaan. Bewaar een kopie in een speciale map op uw harde schijf om niet te vergeten en niet per ongeluk geschreven informatie te verwijderen.

Stap 4

Maak een kopie van de sleutel op een nieuw medium door de USB-stick op de computer aan te sluiten en het juiste item in het menu Bewerken te selecteren. U kunt ook een pincode voor de vervoerder instellen of wijzigen. U kunt de inhoud van de USB-sleutelmedia bekijken met behulp van het Dekart Key Manager-programma. U mag de inhoud van de flashdrive niet verwijderen zonder ervoor te zorgen dat de gemaakte kopie van de sleutel werkt. Probeer kopieën van alle belangrijke informatie op meerdere media te bewaren, aangezien virussen uw pc kunnen binnendringen en alle informatie van harde schijven kunnen infecteren of verwijderen.

Aanbevolen: