Hoe Windows Update Uit Te Voeren

Inhoudsopgave:

Hoe Windows Update Uit Te Voeren
Hoe Windows Update Uit Te Voeren

Video: Hoe Windows Update Uit Te Voeren

Video: Hoe Windows Update Uit Te Voeren
Video: How to Only Install Security Updates on Windows 10 2023, Maart
Anonim

Update Windows is een programma dat is ingebouwd in het Windows-besturingssysteem om updates automatisch te downloaden en te installeren. Het kan zowel in de laatste fase van de installatie als daarna worden geconfigureerd.

Hoe Windows Update uit te voeren
Hoe Windows Update uit te voeren

Noodzakelijk

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Start het Configuratiescherm, open het Security Center-menu erin. Bekijk de status van de automatische update van het besturingssysteem - als deze is uitgeschakeld, schakel deze dan in met de knop "Automatische update" onderaan het venster. Hier, in dit menu, kunt u ook de beveiligingsinstellingen van het besturingssysteem configureren en de firewall in- of uitschakelen.

Stap 2

Nadat u op het instellingenmenu voor automatische updates hebt geklikt, ziet u een klein optievenster waarin u de automatische download- en installatiemodus kunt configureren. Houd er rekening mee dat u de update ook op een specifiek tijdstip kunt instellen door het schema in het vervolgkeuzemenu te selecteren. U kunt ook automatisch downloaden instellen met een pre-installatiemelding. Hiermee kunt u kiezen welke updates u op uw computer wilt installeren.

Stap 3

Als u deze of gene update voor uw computer wilt verwijderen, doet u dit in dezelfde volgorde als u gewoonlijk programma's verwijdert. Om dit te doen, opent u Programma's toevoegen of verwijderen in het configuratiescherm, vinkt u het vakje naast Windows-updates weergeven bovenaan het venster dat verschijnt aan, wacht u even terwijl het systeem de lijst configureert en bladert u bijna naar het einde.

Stap 4

Zoek onder de updates degene die je niet nodig hebt en klik op verwijderen aan de rechterkant. Zorg ervoor dat u geen fout maakt bij het kiezen van de update die u wilt verwijderen - controleer de datum waarop deze is geïnstalleerd. Om te voorkomen dat het opnieuw wordt gedownload tijdens de automatische update, schakelt u de downloadmodus in met een melding vóór de installatie, en sluit u het uit van de lijst met geïnstalleerde versies. Als u wilt zien welke wijzigingen er in uw besturingssysteem zullen plaatsvinden na het installeren van updates, leest u hierover op de officiële Microsoft-server.

Populair per onderwerp