Hoe Een Torrent Te Downloaden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Torrent Te Downloaden
Hoe Een Torrent Te Downloaden

Video: Hoe Een Torrent Te Downloaden

Video: Hoe Een Torrent Te Downloaden
Video: සිංහල Geek Show - What is Torrent u0026 How it Works Explain in Sinhala 2024, Mei
Anonim

Torrent-trackers, dat wil zeggen speciale sites waar films, games, boeken, muziek en nog veel meer worden gepost, zijn niet moeilijk te leren en kunnen nuttig zijn voor elke internetgebruiker.

Image
Image

Noodzakelijk

Een computer met een besturingssysteem niet lager dan Windows XP, permanente internetverbinding

instructies:

Stap 1

Dus je hebt je computer aangezet en verbinding gemaakt met internet. Start uw browser en typ "download utorrent" in het zoekvak. Utorrent is een gespecialiseerd programma, een van de meest populaire torrent-clients.

Stap 2

Op de eerste pagina van de zoekopdracht vindt u onmiddellijk de officiële website van het programma, deze staat aan het begin van de vervolgkeuzelijst. Om de laatste versie te downloaden, klik op de link en ga naar de website. Klik op de pagina die wordt geopend op "Nu downloaden".

Stap 3

Het downloaden van het installatiebestand van het programma start automatisch. Wacht tot de download is voltooid, voer vervolgens het gedownloade bestand uit en doorloop het eenvoudige installatieproces.

Stap 4

Tijdens de installatie zal het programma u vragen om de interfacetaal te selecteren. Selecteer de gewenste taal uit de lijst die verschijnt, wacht tot de installatie is voltooid. Het programma start automatisch.

Stap 5

U hebt het clientprogramma op uw computer geïnstalleerd. Het dient om te werken met bestanden van een speciaal type. Ze hebben de extensie.torrent en kunnen niet met andere programma's worden geopend. De essentie van een torrent-client is om informatie uit.torrent-bestanden te verwerken en uw computer verbinding te laten maken met computers van andere gebruikers die het bestand dat u nodig hebt al hebben. Deze gebruikers worden zaden genoemd.

Stap 6

Er zijn honderden verschillende sites op internet waar u.torrent-bestanden kunt vinden om inhoud te downloaden. Een van de meest populaire in Rusland is rutracker.org. Ga dus naar de tracker, doorloop de registratieprocedure (het is standaard en zal geen problemen veroorzaken), voer de site in en voer een zoekopdracht in de zoekbalk van de site in, bijvoorbeeld: "Harry Potter-audioboek". Selecteer in de lijst die verschijnt het juiste bestand en klik erop.

Stap 7

De presentatiepagina van het bestand wordt geopend, waar basisinformatie erover wordt aangegeven. Als alles bij je past, scroll je naar beneden op het scherm en klik je op "Download torrents". Het downloaden van het.torrent-bestand wordt gestart.

Stap 8

Zodra het.torrent-bestand is geladen, opent u het met het UTorrent-programma dat u eerder hebt gedownload. Dat is alles, het downloadproces is begonnen! Sluit het Utorrent-programma wanneer het downloaden is voltooid.

Aanbevolen: