Programma-instellingen Opslaan

Inhoudsopgave:

Programma-instellingen Opslaan
Programma-instellingen Opslaan

Video: Programma-instellingen Opslaan

Video: Programma-instellingen Opslaan
Video: how to save all yor program settings after close visual basic 2010 in ini file + code 2024, Mei
Anonim

Meestal rijst er na het opnieuw installeren van het besturingssysteem een belangrijke vraag: waar te beginnen? Het belangrijkste hier is om al die programma's die je nodig hebt voor je werk in korte tijd opnieuw te installeren. Er zijn speciale programma's om dit probleem op te lossen.

Programma-instellingen opslaan
Programma-instellingen opslaan

instructies:

Stap 1

Zoek het Niksaver-programma op internet, download het van een van de sites of bestandshostingservices en installeer het op uw computer. De installatie is eenvoudig en intuïtief - selecteer de gewenste map en klik op Voltooien.

Stap 2

Voer het programma uit. Aan de linkerkant van het Niksaver-venster ziet u een lijst met gevonden programma's die op uw computer zijn geïnstalleerd en overeenkomen met de interne Niksaver-database.

Stap 3

Vink in de lijst met programma's het vakje aan van een of meerdere programma's waarvan u de instellingen wilt reserveren. Nadat u de nodige markeringen heeft aangebracht, klikt u op het diskettepictogram om de instellingen van de geselecteerde programma's op te slaan.

Stap 4

Wijzig het pad naar de map voor het opslaan van de programma-instellingenbestanden naar de map die voor u het handigst is (standaard is het pad als volgt: C: Documenten en instellingengebruikerMijn documentenComputerconfiguratie).

Stap 5

Zorg ervoor dat het opslaan van de programma-instellingen is gelukt. Als er geen fouten zijn opgetreden tijdens het exporteren, wordt er een groen vinkje weergegeven voor de programmanaam in de lijst. Als het programma fouten heeft gevonden tijdens het opslaan, wordt er een rood kruis weergegeven naast de naam van het objectprogramma.

Stap 6

U kunt ook toevoegen aan de lijst met programma's om hun instellingen te exporteren. Selecteer hiervoor het item "Tools" in de menubalk en selecteer vervolgens "Configs bewerken". Selecteer in het menu dat wordt geopend een programma uit de lijst met programma's die op uw computer zijn geïnstalleerd en geef vervolgens de registersleutels en instellingenbestanden voor het geselecteerde programma op voor Niksaver.

Stap 7

Om gegevens te herstellen, klikt u op het mappictogram met een pijl (Instellingen laden) en wijst u het programma naar het gewenste instellingenbestand.

Aanbevolen: