Hoe Een Afbeelding Op Het Bureaublad Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Afbeelding Op Het Bureaublad Te Installeren
Hoe Een Afbeelding Op Het Bureaublad Te Installeren

Video: Hoe Een Afbeelding Op Het Bureaublad Te Installeren

Video: Hoe Een Afbeelding Op Het Bureaublad Te Installeren
Video: een snelkoppeling plaatsen op je bureaublad Windows 10 2024, Mei
Anonim

Een mooie tekening op je bureaublad is de sleutel tot een goed humeur. De standaard foto's die Windows biedt worden al snel saai en je wilt iets nieuws. Het is goed dat er een functie is om foto's toe te voegen die je wilt. Een korte procedure om een nieuwe achtergrond in te stellen, en je bureaublad ziet er weer goed uit.

Standaard foto's gaan snel vervelen
Standaard foto's gaan snel vervelen

instructies:

Stap 1

Als je Windows 7 hebt geïnstalleerd, ga dan eerst naar het startmenu. Selecteer in het menu aan de rechterkant Configuratiescherm in de lijst. U ziet het venster "Parameterinstellingen". Selecteer in de gepresenteerde categorieën "Vormgeving en personalisatie" of "Personalisatie" als een algemene lijst wordt geopend. Aan de andere kant kunt u met de rechtermuisknop op het bureaublad klikken en het item "Personalisatie" selecteren in het menu dat verschijnt.

Stap 2

Daarna krijgt u een menu te zien met een volledige reeks visuele instellingen, van het wijzigen van bureaubladpictogrammen tot het wijzigen van de muisaanwijzer. Rechtsonder vind je de snelkoppeling "Bureaubladachtergrond".

Stap 3

Hier kunt u uw bureaubladachtergronden bewerken. U kunt een afbeelding voor de achtergrond kiezen door het pad aan te geven. Om dit te doen, klikt u op het item "Bladeren" en geeft u de map op waarin de afbeelding zich bevindt.

Stap 4

Daarnaast zijn er extra instellingen voor de positie van de afbeelding - deze kan de volledige ruimte van het bureaublad vullen (Fill) of zich in het midden bevinden (Center). U kunt één afbeelding of meerdere tegelijk selecteren voor een diavoorstelling. U kunt het frequentie-interval waarmee ze veranderen onafhankelijk instellen met behulp van het item "Afbeeldingen wijzigen elke" (bijvoorbeeld 10 seconden).

Aanbevolen: