Boeken Lezen Op De IPhone

Inhoudsopgave:

Boeken Lezen Op De IPhone
Boeken Lezen Op De IPhone

Video: Boeken Lezen Op De IPhone

Video: Boeken Lezen Op De IPhone
Video: Boeken lezen op iPad en e-reader 2024, April
Anonim

Het openen van boeken op de iPhone gebeurt met behulp van gespecialiseerde programma's waarmee u bestanden in het vereiste formaat kunt lezen. U kunt iTunes of AppStore gebruiken om ze te installeren. Het downloaden van de e-bookbestanden zelf wordt uitgevoerd met behulp van een computer of een telefoonbrowser.

Boeken lezen op de iPhone
Boeken lezen op de iPhone

instructies:

Stap 1

Start iTunes voorgeïnstalleerd op uw computer. Ga naar het gedeelte "Store" en zoek in de beschikbare menucategorieën. U kunt ook de zoekregel bovenaan het programma gebruiken door "boeken lezen" in te voeren en uit de lijst het programma te selecteren dat qua functionaliteit het meest geschikt is.

Stap 2

Bij het kiezen van een hulpprogramma moet u zich laten leiden door het formaat waarin u de benodigde bestanden voor uw bibliotheek downloadt. Een van de meest populaire extensies is FB2. Ook maakt de iPhone vaak gebruik van EPUB of PDF, die makkelijk te vinden zijn op internet. Tot de meest populaire lezers behoren iBooks, ShortBook (FB2), Bookmate (FB2 en EPUB) en ShuBook (EPUB, FB2, PDF, RTF, DOC, TXT). Nadat u het gewenste hulpprogramma hebt geselecteerd, klikt u op "Gratis" om het te installeren.

Stap 3

Na het downloaden kunt u uw apparaat met een USB-kabel op uw computer aansluiten. Ga naar het gedeelte "Toepassingen" en klik op "Synchronisatie" om het programma aan het telefoongeheugen toe te voegen. Selecteer daarna in de lijst met applicaties in iTunes het hulpprogramma dat u zojuist hebt geïnstalleerd.

Stap 4

Sleep het e-bookbestand van uw computer naar het programma van uw keuze. Als de bewerking correct wordt uitgevoerd, zal het vereiste boek in het iTunes-venster verschijnen en in de lijst met hulpprogrammabestanden. Synchroniseer indien nodig opnieuw en koppel vervolgens de iPhone los van uw computer.

Stap 5

Voer het programma uit. In de lijst die door het hulpprogramma wordt voorgesteld, ziet u de titel van het boek dat u zojuist hebt gekopieerd. Klik erop om te beginnen met lezen. De procedure voor het kopiëren van het e-book naar de iPhone is nu voltooid.

Stap 6

Nadat u het programma hebt geïnstalleerd, kunt u bestanden in het vereiste formaat rechtstreeks vanaf uw telefoon downloaden via internet vanaf sites waar e-books beschikbaar zijn om te downloaden.

Aanbevolen: