Hoe De Windows 8-update In Te Voeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Windows 8-update In Te Voeren
Hoe De Windows 8-update In Te Voeren

Video: Hoe De Windows 8-update In Te Voeren

Video: How to Manually Update Windows 8 2022, November
Anonim

Het is niet ongebruikelijk dat gebruikers programma's vastlopen en de systeemprestaties vertragen na het upgraden naar Windows 8. Updates zijn essentieel om computers zo goed mogelijk te laten presteren. Geef niet de schuld aan een spel dat onlangs is geïnstalleerd. Hoogstwaarschijnlijk heeft het apparaat componenten die niet compatibel zijn met het nieuwe systeem. Het bijwerken van Windows 8-stuurprogramma's helpt bij het oplossen van hardwareproblemen. Maar hoe kom je in het updatecentrum?

Hoe de Windows 8-update in te voeren
Hoe de Windows 8-update in te voeren

Om individuele bugs in het besturingssysteem op te lossen of sommige applicaties te verbeteren, stuurt Microsoft updates naar zijn gebruikers. Windows 8 Update is de belangrijkste assistent van de fabrikant in deze activiteit. Bovendien kunt u met de beschreven softwareoplossing het hele besturingssysteem in één keer bijwerken. Alle updates kunnen handmatig of automatisch worden toegevoegd aan Windows 8. Door Update Center te configureren kunt u een van de beschreven opties selecteren. Gebruikers die zijn overgestapt op de "Achtste versie" van eerdere besturingssystemen, kunnen hier gemakkelijk navigeren. Feit is dat de Windows 8-update zelf niet significant verschilt van degene die op eerdere producten van Microsoft is geïmplementeerd.

Automatische update

Eerst moeten we naar het configuratiescherm gaan. Om dit te doen, drukt u in het hoofdscherm op de toetsen Win + Q. Voer daarna "Configuratiescherm" in de zoekbalk in. Er wordt een menu geopend waarin u de sectie moet selecteren die betrekking heeft op systeem en beveiliging. Zo hebben we de vraag beantwoord waar Windows 8 Update zich bevindt, en het enige dat overblijft is om het te vinden in het venster dat wordt geopend.

Tegelijkertijd is er een item hieronder waarmee u de mogelijkheid om automatisch bij te werken kunt in- of uitschakelen. Je moet het selecteren en ook een vinkje zetten voor een speciale link, die het mogelijk maakt om stuurprogramma's en programma's automatisch bij te werken. Bevestig uw keuze door op de knop "OK" te drukken.

Interventie in het proces

Beeld
Beeld

Hierna worden updates automatisch doorgevoerd, u hoeft hier geen actie voor te ondernemen. Het moet echter gezegd worden dat het systeem van tijd tot tijd uw hulp nodig heeft. In dit geval ziet u een waarschuwing onder aan het scherm. Het is noodzakelijk om de ontvangen informatie zorgvuldig te bekijken, anders kunt u gewoon een van de belangrijke downloads overslaan. Het systeem kan ook worden gevraagd om uw computer opnieuw op te starten, zodat eerder geïnstalleerde add-ons worden geactiveerd. Deze actie kan direct of na een bepaalde tijd worden uitgevoerd, zodat u uw werk niet hoeft te onderbreken.

voornamelijk

Updates zijn vaak belangrijk. We hebben het over die toevoegingen aan het systeem of de componenten ervan die de computer in een stabiele modus kunnen houden, daarnaast hebben ze betrekking op de beveiliging van het systeem. Het is gebruikelijk om naar optionele updates te verwijzen als die elementen waar de gebruiker en het systeem zonder kunnen. Onder hen kunnen er echter noodzakelijke add-ons zijn, dus bekijk de speciale beschrijving voor de producten en kies precies diegene die nodig zijn voor uw pc.

Beeld
Beeld

Handmatige modus

Om handmatig add-ons voor alle benodigde programma's en elementen van het besturingssysteem te installeren, drukt u op het hoofdscherm "Metro" op de toetsen Win + I. Daarna verschijnt onderaan het scherm het item "Instellingen wijzigen". Je moet er naar toe. Ga verder naar het Update Center-menu. Aan de rechterkant verschijnt een speciaal venster, daarin moet u het item "Beschikbaarheid controleren" selecteren. Hierdoor zal het systeem de controle starten. Wanneer het proces is voltooid, krijgt u een lijst met add-ons te zien die u kunt installeren. In dit geval hoeft u alleen de oplossingen te kiezen die nodig zijn. Klik op "Installeren", wacht tot de add-ons zijn geladen.Meestal is een herstart vereist om de geïnstalleerde elementen op een pc te activeren. Wanneer we te maken hebben met de transformatie van het programma dat momenteel in gebruik is, zal het systeem het sluiten en vervolgens opnieuw opstarten. Merk op dat Windows 8 Update niet alleen gaat over het downloaden van add-ons.

Dankzij deze oplossing kunt u gedetailleerde beschrijvingen van softwareproducten bekijken, de downloadgeschiedenis gebruiken, zoeken naar extra items voor specifieke programma's of applicaties. Om het systeem up-to-date te houden, moet u verbinding maken met internet. Als u de vereiste add-on niet kunt vinden of niet kunt installeren, helpt het Microsoft Update Resolution Center u. Om verschillende problemen bij het installeren van software van derden te voorkomen, maakt u een systeemherstelpunt aan. De ontwikkelaars raden aan om automatische updates te gebruiken. Als deze functie is uitgeschakeld, is het raadzaam om ten minste wekelijks de officiële website van het besturingssysteem te controleren op nieuwe hulpprogramma's en stuurprogramma's. Updates optimaliseren uw pc.

Werk aan bugs

Onder bepaalde omstandigheden kan er een fout optreden in Windows Update 8. In een dergelijke situatie kunnen nieuwe programma's gewoon niet meer op de pc aankomen. De eenvoudigste manier om problemen op te lossen is door de ingebouwde systeemtools te gebruiken. Ga hiervoor naar het "Configuratiescherm" en vervolgens naar het tabblad "Problemen oplossen". Een speciaal venster biedt oplossingen voor allerlei problemen. We zijn echter geïnteresseerd in de mogelijkheid van "Problemen oplossen met de hulp van het Centrum". Klik op de juiste inscriptie en vervolgens op "Volgende". Probeer de updates opnieuw uit te voeren, ze zouden vanaf nu moeten beginnen met installeren.

Populair per onderwerp