Het Downloaden Van Updates Annuleren

Inhoudsopgave:

Het Downloaden Van Updates Annuleren
Het Downloaden Van Updates Annuleren

Video: Het Downloaden Van Updates Annuleren

Video: Het Downloaden Van Updates Annuleren
Video: Windows Update status Pending install or download, Downloading, Installing, Awaiting install 2024, Mei
Anonim

Bijna alle besturingssystemen controleren constant op software-updates op de achtergrond. Aan de ene kant verhoogt het gebruik van de nieuwste software de veiligheid en stabiliteit van het systeem aanzienlijk, maar aan de andere kant kan het downloaden van updates de portemonnee van de gebruiker aanzienlijk raken als de toegang tot internet tegen een beperkt tarief wordt gemaakt. In dit geval is het beter om het downloaden van updates te annuleren.

Het downloaden van updates annuleren
Het downloaden van updates annuleren

instructies:

Stap 1

De gebruiker kan ervoor kiezen om het downloaden van updates al dan niet in te schakelen bij het installeren van het besturingssysteem. In de regel gebeurt dit in een van de laatste fasen van de installatie. In dit geval kunt u kiezen hoe u updates wilt downloaden en installeren, en deze permanent annuleren. Als u het downloaden van updates annuleert, zal het systeem u hier voortdurend aan herinneren met behulp van pop-uptips uit het systeemvak. Het downloaden van updates in de beginfase annuleren is een van de eenvoudigste manieren om onnodige verkeerskosten kwijt te raken.

Stap 2

Om het downloaden van updates, die eerder was ingeschakeld en met succes werd gebruikt, te annuleren, moet u naar het menu "Start" gaan en met de rechtermuisknop op de regel "Deze computer" klikken. Selecteer in het contextmenu dat wordt geopend de opdracht "Eigenschappen". In het dialoogvenster dat verschijnt, moet u het tabblad "Automatische updates" selecteren en het vakje naast de regel "Nooit updates downloaden" aanvinken. Hierdoor stopt het besturingssysteem volledig met communiceren met de website van de ontwikkelaar en worden er nooit updates gedownload.

Stap 3

Als u het automatisch downloaden van updates uitschakelt, wordt het besturingssysteem er voortdurend aan herinnerd dat het wordt bedreigd. Zelfs als u besluit updates uit te schakelen om verkeer te besparen, moet u toch proberen het systeem zo vaak mogelijk bij te werken om het tegen verschillende bedreigingen te beschermen. Updates van het besturingssysteem kunnen ook offline worden geïnstalleerd - sommige populaire tijdschriften hebben toepassingen in de vorm van cd's, die vaak servicepacks voor verschillende besturingssystemen bevatten.

Aanbevolen: