Hoe Het Smartphonegeheugen Te Formatteren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Smartphonegeheugen Te Formatteren
Hoe Het Smartphonegeheugen Te Formatteren

Video: Hoe Het Smartphonegeheugen Te Formatteren

Video: Hoe Het Smartphonegeheugen Te Formatteren
Video: Formatteren (geheel wissen) van de SD-kaart en bekijken ruimte en capaciteit 2024, April
Anonim

Het formatteren (volledig resetten) van een smartphone is het vernietigen van gebruikersinformatie op het toestel. Zo keert de smartphone terug naar de fabrieksinstellingen en worden alle geïnstalleerde applicaties verwijderd. Dit kan nodig zijn in geval van onjuiste bediening ("glitches") van de smartphone.

Hoe het smartphonegeheugen te formatteren
Hoe het smartphonegeheugen te formatteren

instructies:

Stap 1

Sla indien nodig eerst uw contacten op een geheugenkaart op. Open de lijst met contacten, selecteer "Opties" -> "Markeren / demarkeren" -> "Alles markeren". Dan "Functies" -> "Kopiëren" -> "Naar een geheugenkaart". Verwijder daarna alle mappen met geïnstalleerde applicaties van de geheugenkaart, omdat ze na een volledige reset niet zullen werken, wat bepaalde fouten kan veroorzaken. Trek vervolgens de geheugenkaart eruit.

Stap 2

Nokia-smartphones kunnen op een van de volgende manieren worden geformatteerd. Kies eerst * # 7370 #. Voer vervolgens de bevestigingscode in voor het formatteren van de smartphone. Meestal is 12345 de standaardwaarde, tenzij u deze hebt gewijzigd.

Stap 3

Gebruik de tweede optie wanneer de eerste geen resultaten oplevert of de smartphone niet wordt ingeschakeld. Voer de volgende stappen uit met het apparaat uitgeschakeld. Druk drie toetsen tegelijk in: beltoets, 3, *. Druk zonder ze los te laten op de aan/uit-knop van de smartphone. Na een tijdje verschijnt er een opstartscherm met informatie over de opmaak.

Stap 4

Voor sommige Nokia-smartphones moet u de andere drie toetsen ingedrukt houden:

- N78: *, 3, multimediasleutel;

- N97: linker shift, spatie, backspace;

- 5800: belknop (groene buis), belknop (rode buis), fotoknop;

- E55: spatiebalk, #, backspace.

Stap 5

Daarna zal de smartphone opnieuw opstarten. Gedurende enkele minuten (ongeveer vijf) zal het scherm oplichten zonder enige andere informatie. Voer op dit moment geen acties uit met de smartphone, maar wacht tot deze in de standaardmodus wordt ingeschakeld.

Stap 6

Om de instellingen terug te zetten naar de fabrieksinstellingen in Samsung-smartphones, voert u * 2767 * 2878 # in en voert u vervolgens de bevestigingscode - 00000000 (acht nullen) in. Houd voor volledige opmaak de volgende drie knoppen ingedrukt: 8, 0, aan/uit-knop.

Stap 7

Om het geheugen van een Siemens SX1-smartphone te formatteren, houdt u tegelijkertijd drie toetsen ingedrukt: *, #, aan/uit-knop.

Aanbevolen: