Hoe Een Stopcontact Te Bekijken?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Stopcontact Te Bekijken?
Hoe Een Stopcontact Te Bekijken?

Video: Hoe Een Stopcontact Te Bekijken?

Video: Hoe Een Stopcontact Te Bekijken?
Video: Stopcontact verplaatsen | Wanden en plafonds | How to met GAMMA 2024, Mei
Anonim

Als je overweegt een nieuwe processor voor je computer aan te schaffen, dan moet je zeker weten met welke versie van de socket je moederbord is uitgerust. Het hangt hiervan af wat voor "steen" je op het moederbord kunt installeren. Als je in een computershowroom de verkoper vraagt om een processor voor je op te halen, dan zal hij zeker de socketversie vragen, op basis waarvan hij je aanbevelingen zal doen voor de aanschaf van een nieuwe "steen".

Hoe een stopcontact te bekijken?
Hoe een stopcontact te bekijken?

Noodzakelijk

  • - Computeren;
  • - CPUID CPU-Z-programma;
  • - TuneUp Utilities-programma.

instructies:

Stap 1

Als je technische documentatie voor je computer hebt, dan kun je de socketversie vinden in een speciale handleiding (handleiding) voor je moederbord. De socketversie moet er zijn.

Stap 2

Als u de modelnaam van uw moederbord weet, kunt u de socketversie op internet controleren. Ga hiervoor naar de website van de fabrikant van het moederbord, selecteer je model en bekijk de volledige informatie. De socketversie is vereist in de kaartbeschrijving.

Stap 3

U kunt ook speciale programma's gebruiken. Download het CPUID CPU-Z-programma van internet. Het is volledig gratis. Installeer het op uw computer. Voer CPUID CPU-Z uit. Wacht een paar seconden. Nadat u informatie over uw processor hebt verzameld, gaat u naar het programmamenu op het tabblad CPU. Zoek verder in het toepassingsvenster de regel Pakket. De waarde van deze regel bevat informatie over de socket van uw moederbord.

Stap 4

Een ander programma dat u kunt gebruiken om de socketversie te bekijken, heet TuneUp Utilities. Download het van internet en installeer het op de harde schijf van uw computer. Voer het programma uit. Na de eerste keer opstarten zal het een volledige scan van uw computer uitvoeren. Na voltooiing wordt u gevraagd om de gevonden fouten te corrigeren en de problemen op te lossen. Als je wilt, kun je het ermee eens zijn, het duurt niet lang.

Stap 5

Na het corrigeren van fouten (of het verlaten ervan), komt u in het hoofdmenu. Selecteer in het hoofdmenu het tabblad "Problemen oplossen" en selecteer vervolgens de optie "Systeeminformatie weergeven". Ga naar het tabblad "Systeemapparaten".

Stap 6

Er verschijnt een venster met twee secties. De onderste regel in het bovenste gedeelte heet Socket. De waarde van deze regel is de socketversie van uw processor. Indien nodig kunt u aanvullende informatie over de processor bekijken. Om dit te doen, klikt u eenvoudig op de optie "Processordetails" onderaan het venster.

Aanbevolen: