Films Kopiëren Copy

Inhoudsopgave:

Films Kopiëren Copy
Films Kopiëren Copy

Video: Films Kopiëren Copy

Video: Films Kopiëren Copy
Video: Macrovision: The Copy Protection in VHS 2024, April
Anonim

Elk jaar worden merktoestellen van de iPhone populairder. Veel iPhone-gebruikers worden geconfronteerd met één onaangenaam feit: video's voor deze smartphones moeten worden geconverteerd naar een bepaald formaat. Dit maakt het lastig voor wie net kennis heeft gemaakt met deze smartphone. De oplossing voor dit probleem is het installeren van programma's die het coderen van een videobestand in een ander formaat ondersteunen.

Films kopiëren copy
Films kopiëren copy

Noodzakelijk

Movies2-software, iPhone, iTunes

instructies:

Stap 1

De iPod- en iPhone-serie multimedia-apparaten speelt alleen videobestanden af in H.264- en MPEG-4-formaten, wat veel vragen oproept bij de gebruikers van deze apparaten. Ten eerste is het een kwestie van het beste programma om video in het gewenste formaat te coderen. Ten tweede de kwestie van direct converteren bij het uitwisselen van bestanden met het apparaat.

Stap 2

Een van de bekende programma's is Movies2iPhone. Het beschikt over de gemakkelijkste videoconversiemethode voor deze apparaten. Het hulpprogramma kan bijna alle bekende videoformaten coderen: mpeg, vob, asf, wmv, mov, Xvid, Divx, avi.

Stap 3

Om met het programma te gaan werken, moet u het downloaden van de officiële website van het bedrijf movies2iphone.com. Dan moet je het installeren en uitvoeren.

Stap 4

Na het starten van het programma wordt het hoofdvenster geopend. Voeg een videobestand toe aan het programma met behulp van de knop Film selecteren om te converteren.

Stap 5

Druk op de knop Selecteer de uitvoermap - geef het pad op naar de map waar de video in het nieuwe formaat wordt opgeslagen.

Stap 6

Klik op de grote knop met de tekst Converteer de film naar mijn iPhone.

Stap 7

Vervolgens moet u het iTunes-programma openen om het bestand van het gewenste formaat naar uw smartphone te kopiëren.

Stap 8

Sleep de video naar het gedeelte 'Films'.

Stap 9

Selecteer uw iPhone-model.

Stap 10

Selecteer het tabblad "Video".

Stap 11

Vink de selectievakjes aan naast de video-items die u wilt synchroniseren.

Stap 12

Klik op de knop Synchroniseren.

Aanbevolen: