Gedownloade Stuurprogramma's Installeren

Inhoudsopgave:

Gedownloade Stuurprogramma's Installeren
Gedownloade Stuurprogramma's Installeren

Video: Gedownloade Stuurprogramma's Installeren

Video: Gedownloade Stuurprogramma's Installeren
Video: How to Download and Install Qualcomm QDL Driver [QDLoader HS-USB] 2024, Mei
Anonim

Voor elk apparaat dat op de computer is geïnstalleerd, zijn van tijd tot tijd driverupdates vereist. Het bijwerken van de stuurprogramma's zorgt voor een stabielere werking van het apparaat. Ook zijn in nieuwere versies van stuurprogramma's fouten gecorrigeerd die in oudere versies zijn gemaakt. Veel videogames vereisen ook de nieuwste stuurprogramma's voor grafische kaarten en moederborden. U kunt de stuurprogramma's downloaden van internet. Maar het installeren van gedownloade stuurprogramma's is iets anders dan het installeren van stuurprogramma's vanaf schijf.

Gedownloade stuurprogramma's installeren
Gedownloade stuurprogramma's installeren

Noodzakelijk

Computer, WinRAR-archiver, internettoegang

instructies:

Stap 1

Bijna alle stuurprogramma's die van internet zijn gedownload, zijn verpakt in een archief. Om ze uit te pakken, moet u een WinRAR-archiver op uw computer hebben. Als u nog geen archiver heeft, download deze dan van internet en installeer deze.

Stap 2

Klik met de rechtermuisknop op het archiefbestand met de drivers. Selecteer in het contextmenu dat verschijnt "Bestanden uitpakken". Selecteer in het volgende venster de map waarin de uitgepakte bestanden worden geplaatst en klik op OK.

Stap 3

Open vervolgens de map met de uitgepakte stuurprogramma's. Zoek in deze map het Setup- of Autorun-bestand en klik er met de rechtermuisknop op. Selecteer "Openen" in het menu dat verschijnt. Vervolgens wordt de "Driver Installation Wizard" gestart. Het installatieproces is precies hetzelfde als het installeren van de stuurprogramma's vanaf schijf. Volg gewoon de aanwijzingen van de "wizard" om het stuurprogramma te installeren. Na het voltooien van het installatieproces van het stuurprogramma, start u uw computer opnieuw op.

Stap 4

Als u een foutmelding krijgt bij het openen van de Setup- of Autorun-bestanden en de installatiewizard start niet, moet u anders te werk gaan. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram "Deze computer" en selecteer "Eigenschappen" in het menu dat verschijnt. Klik in het volgende venster op "Apparaatbeheer". Er wordt een lijst met apparaten geopend. Zoek in deze lijst het apparaat waarvoor het stuurprogramma is gedownload door er met de rechtermuisknop op te klikken. In het menu dat verschijnt, selecteer "Update driver".

Stap 5

Selecteer in het volgende venster 'Zoeken naar stuurprogramma's op deze computer'. Er wordt een ander venster geopend waarin u op "Bladeren" klikt en het pad specificeert naar de map waar de stuurprogramma's zich bevinden. Klik vervolgens op Volgende. Het installatieproces van het stuurprogramma begint. Wacht tot het is voltooid en start uw computer opnieuw op, zelfs als het systeem dit niet nodig had.

Stap 6

Als u een foutmelding krijgt tijdens het installeren van de stuurprogramma's, heeft u hoogstwaarschijnlijk de verkeerde versie van de stuurprogramma's gedownload. Misschien hebt u een 32-bits besturingssysteem en hebt u stuurprogramma's gedownload voor een 64-bits besturingssysteem. Bekijk de driverversie goed. Informatie over voor welk besturingssysteem ze geschikt zijn, staat in de map.

Aanbevolen: