Hoe De Windows XP-update Uit Te Voeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Windows XP-update Uit Te Voeren
Hoe De Windows XP-update Uit Te Voeren

Video: Hoe De Windows XP-update Uit Te Voeren

Video: Время легенд: Win XP и Vista. Обновляемся с Win 1 - 10. BIG UPDATE #3. 2022, November
Anonim

Zelfs oudere systemen zoals Windows XP moeten worden bijgewerkt. Microsoft handhaaft nog steeds zijn product, dat zo'n tien jaar geleden werd uitgebracht, ondanks de opkomst van het moderne Windows Vista en Windows 7. Om de updateservice uit te voeren, hebt u toegang tot internet nodig.

Hoe de Windows XP-update uit te voeren
Hoe de Windows XP-update uit te voeren

Het is nodig

  • - een computer;
  • - het internet.

instructies:

Stap 1

Klik op de knop "Start" en selecteer "Configuratiescherm". Zoek in het Configuratiescherm het gedeelte 'Update'. Dit gedeelte bevat alle instellingen voor de Microsoft-updateservice. U kunt deze instellingen ook vinden in het eigenschappenvenster "Deze computer" op het tabblad "Automatische updates".

Stap 2

Stel de updatemodusoptie in volgens uw wensen. Als je zelf wilt beslissen welke updates je wilt downloaden, vink je het vakje aan naast 'Melden, maar niet automatisch downloaden of installeren'. Met deze keuze kunt u internetverkeer besparen en het downloaden van updates regelen. Als u geen onbeperkt internet heeft, hoeft u alleen updates te downloaden na bevestiging in het systeem.

Stap 3

Klik op "OK" en wacht tot de updateservice verbinding maakt met de Microsoft-updateserver. U kunt gewoon doorgaan met uw bedrijf, want wanneer de mogelijkheid om nieuwe updates te downloaden verschijnt, verschijnt er een bijbehorend systeembericht. Uiteraard moet op dit moment het internet aangesloten zijn.

Stap 4

Klik met de linkermuisknop op de systeemmelding over een beschikbare update. Bekijk in het venster dat verschijnt de lijst met beschikbare updatecomponenten voor uw besturingssysteem en vink de vakjes van uw keuze aan. Klik op "OK" en wacht terwijl de updates zijn gedownload en geïnstalleerd.

Stap 5

Sommige updates worden geïnstalleerd wanneer de computer is uitgeschakeld. Op dit punt waarschuwt het besturingssysteem u voor het installatieproces en vraagt ​​het u de computer niet te onderbreken. Wacht tot de installatie is voltooid, want een geforceerde uitschakeling kan systeemcrashes veroorzaken. Werk de instellingen van uw besturingssysteem regelmatig bij, zodat u geen problemen ondervindt bij het installeren van nieuwe games of verschillende programma's.

Populair per onderwerp