Hoe Te Uploaden Naar De Editor

Inhoudsopgave:

Hoe Te Uploaden Naar De Editor
Hoe Te Uploaden Naar De Editor

Video: Hoe Te Uploaden Naar De Editor

Video: Hoe Te Uploaden Naar De Editor
Video: Беслан. Помни / Beslan. Remember (english u0026 español subs) 2024, April
Anonim

Het laden (of verwijderen) van een registercomponent in de Register-editor is een standaardprocedure die door veel gebruikers wordt gebruikt. Deze bewerking kan alleen worden toegepast op het register van een niet-opstartbaar en daarom inactief besturingssysteem.

Hoe te uploaden naar de editor
Hoe te uploaden naar de editor

instructies:

Stap 1

Klik op de knop "Start" om het hoofdmenu van het systeem te openen en ga naar het item "Uitvoeren" om het hulpprogramma "Register-editor" te starten.

Stap 2

Typ regedit in het veld Openen en klik op OK om de opdracht te bevestigen.

Stap 3

Specificeer een van de hoofdtakken (HKEY_LOCAL_MACHINE of HKEY_USERS) in het venster Register-editor dat wordt geopend om het item Load Hive te activeren in het menu Bestand van de bovenste werkbalk van het toepassingsvenster en voer het pad in naar het registerbestand dat moet worden geladen.

(De standaardlocatie voor de registerbestanden is% WINDIR% / system32 / config. De standaardnamen voor de registerbestanden zijn systeem voor de SYSTEM-groep en software voor het SOFTWARE-knooppunt.)

Stap 4

Selecteer het vereiste bestand en voer de gewenste naam in het nieuwe dialoogvenster in om het geselecteerde bestand in de Register-editorservice weer te geven.

Stap 5

Klik op OK om de geselecteerde wijzigingen toe te passen. Daarna zal de geladen bijenkorf beschikbaar komen voor het bekijken, bewerken en verwijderen van bewerkingen in het hoofdvenster van de toepassing.

Stap 6

Specificeer de naam van de te verwijderen component in het hoofdvenster van de Register-editor en selecteer de opdracht Unload Hive in het menu Bestand van de bovenste werkbalk van het programmavenster om het geselecteerde bestand te verwijderen.

Stap 7

Gebruik de optie "Exporteren" van het snelmenu van de geselecteerde registervermelding om de geselecteerde vermelding of de volledige registersleutel naar de gewenste ontvanger te verzenden.

Stap 8

Selecteer de opdracht "Nieuw" in het menu "Bewerken" van de bovenste werkbalk van het programmavenster om een parameter aan de geselecteerde waarde toe te voegen, of de opdracht "Wijzigen" om de waarden van de vereiste parameter te bewerken.

Stap 9

Gebruik de opdracht Verwijderen om de parameterwaarden voor het geselecteerde item of de volledige sectie Register-editor te wissen.

Aanbevolen: