Welke Gaming-noviteiten Kunt U Verwachten In De Zomer Van

Inhoudsopgave:

Welke Gaming-noviteiten Kunt U Verwachten In De Zomer Van
Welke Gaming-noviteiten Kunt U Verwachten In De Zomer Van

Video: Welke Gaming-noviteiten Kunt U Verwachten In De Zomer Van

Video: Welke Gaming-noviteiten Kunt U Verwachten In De Zomer Van
Video: Most Popular Games (2004 - 2021) but is a MUSICAL BATTLE 2024, Mei
Anonim

Hoe dichterbij de zomervakantie en de vakantieperiode, hoe vaker de vraag voor liefhebbers van computergames rijst: wat te spelen deze zomer? Fans van detectiveverhalen, shooters en horrorspellen zullen niet teleurgesteld zijn: ze zullen interessante nieuwigheden vinden.

Welke gaming-noviteiten kunt u verwachten in de zomer van 2014
Welke gaming-noviteiten kunt u verwachten in de zomer van 2014

juni juli

De eerste game van de zomer die een hoge verwachtingsstatus heeft, is een first-person shooter genaamd Wolfenstein: The New Order. De plot van het spel ontwikkelt zich in de alternatieve jaren 60 van de twintigste eeuw, waarin het nazi-regime opereert - nazi-Duitsland won de Tweede Wereldoorlog en je moet de situatie corrigeren. Een andere shooter in juni, ook met een verhaallijn gerelateerd aan de Tweede Wereldoorlog, is Enemy Front, een computerspel van Poolse ontwikkelaars.

Fans van detectives zullen zeker genieten van Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, een game die de zevende zal zijn in de Sherlock Holmes-serie. De gebeurtenissen van deze detective vallen op Londen in de negentiende eeuw, waarin wordt voorgesteld om meerdere onderzoeken uit te voeren die op geen enkele manier met elkaar verbonden zijn. Bovendien kan elk dergelijk onderzoek verschillende eindes hebben, tot tien, afhankelijk van de acties van de speler. Een interessante functie is het feit dat tijdens het spel een verandering van camera beschikbaar is - je kunt zowel vanuit de eerste persoon als vanaf de derde spelen.

Een andere zomergame met een detectiveverhaal is Murdered: Soul Suspect, waarin je moet spelen voor de ziel van een vermoorde man die tijdens zijn leven detective was en gerechtigheid wil herstellen door zijn moordenaar te vinden.

Voor liefhebbers van de open wereld en spannende avonturen is Watch Dogs zeker een echt cadeau. Ubisoft ontwikkelt dit spel sinds 2009 en de beoordeling van zijn verwachtingen is erg hoog, maar het is vermeldenswaard dat het ook aanwezig is in een andere "beoordeling": personen jonger dan achttien jaar mogen het niet spelen.

De plot van Watch Dogs ontwikkelt zich op het grondgebied van een alternatief Chicago in een informatieoorlog. Er zijn veel elementen van "hacking" en hackeraanvallen in het spel, maar dit betekent helemaal niet dat je geen brute kracht hoeft te gebruiken, maar eerder het tegenovergestelde.

augustus

De laatste zomermaand zal een langverwachte zijn voor RPG-fans, aangezien Duitse ontwikkelaars op dit moment het derde deel van Risen aankondigen, het zal Risen 3: Titan Lords gaan heten. Locaties in deze game zullen lijken op middeleeuws Europa, en het vechtsysteem zal dichter bij Gothic zijn dan bij eerdere games in de serie.

Het volgende Japanse horrormeesterwerk belooft The Evil Within te worden. De plot begint wanneer een politieagent op de plaats delict arriveert en de verscheurde lichamen van de slachtoffers ziet. Binnenkort zal de speler, door in een alternatieve realiteit te komen met monsters in plaats van burgers, veel moeten proberen zodat Sebastian, het hoofdpersonage, zich niet voegt bij degenen die niet langer in de wereld van de levenden zijn.

Aanbevolen: