Hoe Meer Geheugen Toe Te Wijzen?

Inhoudsopgave:

Hoe Meer Geheugen Toe Te Wijzen?
Hoe Meer Geheugen Toe Te Wijzen?

Video: Hoe Meer Geheugen Toe Te Wijzen?

Video: Hoe Meer Geheugen Toe Te Wijzen?
Video: Incorporation of corrective referendum into the Constitution 2023, Maart
Anonim

Om uw computer snel en zonder onderbrekingen te laten werken, is het noodzakelijk dat deze over voldoende RAM beschikt. Het kan op elk moment worden verhoogd met behulp van speciale hulpprogramma's en RAM-sticks.

Hoe meer geheugen toe te wijzen?
Hoe meer geheugen toe te wijzen?

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - besturingssysteem;
  • - extra RAM-strips.

instructies:

Stap 1

Degenen die elke dag achter een computer werken, worden vaak geconfronteerd met het feit dat hun werkinstrument vaak een tijdje vastloopt, of zelfs gewoon uitschakelt. Maar soms wilt u, zittend achter de monitor, niet alleen werkzaamheden uitvoeren, maar ook uw favoriete speelgoed spelen. Dit probleem ontstaat door het gebrek aan RAM op de computer.

Stap 2

Vaak manifesteert het zich op die momenten dat de computer net opstart. Samen met de nodige programma's worden niet zo belangrijke programma's gestart, die een deel van het geheugen in beslag nemen. Het systeem begint letterlijk tussen hen in te verscheuren en beslist wie voorrang krijgt. Als gevolg hiervan bevriest de hele computer. U kunt dit probleem oplossen door alle programma's met een lagere prioriteit uit het menu te verwijderen, dat verantwoordelijk is voor autorun.

Stap 3

Een andere reden voor een gebrek aan RAM kan onvoldoende fysiek of virtueel geheugen zijn. Om het probleem op te lossen, moet u eerst begrijpen welke het meest is geladen. Controleer de hoeveelheid virtueel geheugen in het downloadbestand met behulp van de werkbalk. Stel de grootte zo in dat het tweemaal het fysieke geheugen is. Na het uitvoeren van deze bewerking moet de computer opnieuw worden opgestart.

Stap 4

Controleer de fysieke geheugengrootte op de volgende manier: "Deze computer" - "Eigenschappen". Als je ziet dat het fysieke geheugen groter is dan 4 gigabyte, dan is de beste oplossing om een nieuw 64-bits besturingssysteem te installeren. Als de geheugenlimiet lager is, kunt u het beste een extra geheugenstrip in de winkel kopen en deze gebruiken om de schijfruimte te vergroten.

Stap 5

Meestal vindt u in computerwinkels dergelijke soorten RAM als DDR2 en DDR3, omdat ze worden gebruikt om moderne computers te maken. Het kan worden geïnstalleerd met behulp van speciale hulpprogramma's en dan moet u de gekochte geheugensticks installeren.

Populair per onderwerp