Hoe Muisknoppen Toe Te Wijzen

Inhoudsopgave:

Hoe Muisknoppen Toe Te Wijzen
Hoe Muisknoppen Toe Te Wijzen

Video: Hoe Muisknoppen Toe Te Wijzen

Video: Hoe Muisknoppen Toe Te Wijzen
Video: Топили до талого на RDS GP, но мотор покинул чат. 2024, Mei
Anonim

Voor het gemak van gebruikers kan de computer worden bediend met het toetsenbord en door de muis te manipuleren. En zolang de toetsenbordcommando's hun basisfunctionaliteit niet veranderen, kunnen de muisknoppen worden aangepast.

Hoe muisknoppen toe te wijzen
Hoe muisknoppen toe te wijzen

instructies:

Stap 1

Om de werking van de muisknoppen aan te passen en de standaardinstellingen te wijzigen, gaat u naar het desbetreffende programma. Open het menu Start en selecteer Configuratiescherm. U ziet snelkoppelingen van alle computerinterfaces. Selecteer de "Muis"-knop: dubbelklik erop met de linkerknop.

Stap 2

Hier is het muisbedieningsmenu. Standaard zijn de standaardfuncties van de knoppen ingesteld: de linker wordt gebruikt om tekens te selecteren, ze te slepen en neer te zetten en ook om programma's te openen. De rechterknop opent een menu met extra taken die met het geselecteerde object kunnen worden uitgevoerd. Deze opstelling van commando's is handig voor degenen die een muis met de rechterhand gebruiken. Als u linkshandig bent, kunt u eenvoudig de betekenis van de hoofdknoppen wijzigen door het vakje naast de regel "Knoptoewijzingen wijzigen" aan te vinken. Deze functie wordt aangepast in de sectie Muisknopconfiguratie. Nadat u de vereiste opdracht hebt ingesteld, bevestigt u uw actie door op "Toepassen" en "OK" te klikken.

Stap 3

In het gedeelte "Muisknoppen" kunt u de bedieningselementen aanpassen op basis van uw voorkeuren. Selecteer de snelheid waarmee door dubbelklikken mappen worden geopend. Door de positie van de aanwijzer tussen "boven" en "onder" aan te passen op de open lay-out voor u, selecteert u de optimale snelheid voor het openen van de map en klikt u op "OK". U kunt het gemak van de instellingen in hetzelfde controlevenster controleren door op de virtuele map naast de opmaak te klikken.

Stap 4

Zet Sticky Mouse aan als je geen zin hebt om elke keer dat je aan het werk bent op een map te klikken. Door met de cursor over de gewenste snelkoppeling te bewegen, wordt deze gemarkeerd en als u eenmaal op de linkerknop drukt, wordt de map geopend of wordt het programma geactiveerd.

Stap 5

Als uw muis een extra knop heeft, gebruikt u deze om het dubbelklikken van de linkermuisknop te vervangen.

Stap 6

U kunt de bewegingssnelheid van de cursor aanpassen in het gedeelte Aanwijzeropties van het muisbedieningsmenu. Pas de positie van de aanwijzer op de snelheidsmarkering aan tussen "hoger" en "lager". Klik op "Toepassen" en "OK", kies een snelheid die voor u geschikt is.

Aanbevolen: