Een Lijst Overdragen

Inhoudsopgave:

Een Lijst Overdragen
Een Lijst Overdragen

Video: Een Lijst Overdragen

Video: Een Lijst Overdragen
Video: Instructievideo volledig | ZorgDomein voor praktijken 2024, April
Anonim

Elke pc-gebruiker die instant messaging-programma's gebruikt, waardeert altijd zijn contactenlijst. Het is natuurlijk. Deze lijst wordt niet in één dag of in een week samengesteld. Sommige gebruikers verzamelen al jaren contacten. Voor een student is dit verlies bijvoorbeeld niet zo gevaarlijk als voor een persoon in een serieuze branche (aantal partners, bedrijven, organisaties). Het blijkt dat het heel goed mogelijk is om de contactenlijst van een verloren icq-nummer te herstellen.

Een lijst overdragen
Een lijst overdragen

Noodzakelijk

QIP Contact Manager-software

instructies:

Stap 1

Om de lijst met contacten in het QIP-programma te herstellen, opent u gewoon de programmamap en zoekt u uw profiel op, dat een bestand met alle icq-nummers zal bevatten. Zoek op uw harde schijf het icq-nummer van de map C: Program FilesQIPUsers. Zoek het.cl-bestand in deze map. Bijvoorbeeld 545565555.cl. Dit bestand slaat alle informatie op over de contacten in uw lijst op het moment van de laatste verbinding.

Stap 2

Het komt vaak voor dat uw nummer wordt gestolen bij het voorlopig verwijderen van contacten. Hiervoor is er een map BackupCL. Het bevat een groot aantal back-ups van uw contactenlijst. Nadat u een geschikt bestand hebt gevonden, kopieert u het naar een veilige plaats: op een schijf of flashstation.

Stap 3

Als er een andere icq-client op uw computer is geïnstalleerd, moet u aanvullende stappen ondernemen. Installeer de QIP Contact Manager-software. Het werken met dit programma is heel eenvoudig: start het programma - voer uw gegevens in (login en wachtwoord) - u ziet al uw contacten die op de server zijn opgeslagen. Het blijft alleen om ze te houden.

Stap 4

Om de lijst met contactpersonen op te slaan, drukt u op de knop Modus Bewerken - vervolgens op de knop Exporteren - selecteer de extensie voor het bestand (*.cl) - druk op "Opslaan".

Stap 5

Om de lijst met contacten naar een nieuw icq-nummer te importeren, moet u hetzelfde doen, maar in plaats van op de knop Exporteren, klik op de knop Importeren - specificeer het pad naar het bestand - open dit bestand. Na een pauze verschijnen alle contacten die uit uw lijst zijn toegevoegd in het programmavenster.

Aanbevolen: