Gegevens Overdragen Via Een Lokaal Netwerk

Inhoudsopgave:

Gegevens Overdragen Via Een Lokaal Netwerk
Gegevens Overdragen Via Een Lokaal Netwerk

Video: Gegevens Overdragen Via Een Lokaal Netwerk

Video: Gegevens Overdragen Via Een Lokaal Netwerk
Video: Hoe verbindt u uw SMA omvormer met een lokaal draadloos netwerk? 2024, April
Anonim

Een zeer snelle en gemakkelijke manier om informatie te ontvangen of te verstrekken aan uw vrienden en collega's op het werk, is door bestanden over het lokale netwerk over te dragen. Het is heel eenvoudig om dit te doen, ondanks alle subtiliteiten van deze "operatie".

Gegevens overdragen via een lokaal netwerk
Gegevens overdragen via een lokaal netwerk

Noodzakelijk

  • -DC++-client;
  • -instructies voor het configureren van DC++ client;

instructies:

Stap 1

Iedereen wil graag een film in uitstekende kwaliteit kijken of vrienden en kennissen foto's sturen van vakantie, vakantie of werk, maar niet iedereen zal bestanden van 4 of meer Gigabyte downloaden, overzetten om deze in drie en een half uur te bekijken. Hier kwamen de lokale netwerken van de provider de gebruiker te hulp. Die. nadat u verbinding heeft gemaakt met internet van bepaalde providers, moet u controleren of ze lokale netwerken hebben. Als die er zijn, dan heb je waanzinnig veel geluk.

Het lokale systeem verbindt alle beschikbare computers in één netwerk met behulp van een krachtige server. En de snelheid van downloaden of overzetten in dit netwerk is meerdere malen hoger dan de snelheid van een gewone internetverbinding. Een bestand van ongeveer 8 Gigabyte download je in maximaal 40 minuten.

Stap 2

Om toegang te krijgen tot dit netwerk, installeer je het DC-programma, configureer je het en maak je verbinding met de hubs van dit subnet die je hebt. Dit alles is te vinden op de website of het forum van uw provider. Download en installeer de nieuwste DC++-client.

Instructies met programma-add-ons voor uw netwerk bevinden zich ofwel in de map met het geïnstalleerde programma (als u het hebt gedownload van de website van uw provider), of u kunt het vinden op uw netwerkforum.

Stap 3

Na de langverwachte installatie en configuratie van dit programma, moet je al je bestanden delen (beschikbaar stellen om te downloaden). Om dit te doen, klikt u in de programma-instellingen op het item "bal" en geeft u het pad op waar de bestanden die u beschikbaar wilt stellen aan andere gebruikers zijn opgeslagen. Nu kunnen mensen deze bestanden downloaden van uw computersysteem.

Stap 4

Nu moet u de adressen invoeren van alle hubs die in uw lokale netwerk aanwezig zijn. Deze gegevens vindt u ook op het forum of de website van uw vaste provider. Dan kunt u met zeer hoge snelheid verschillende bestanden verzenden en ontvangen via het lokale netwerk.

Aanbevolen: