Een Film Splitsen

Inhoudsopgave:

Een Film Splitsen
Een Film Splitsen

Video: Een Film Splitsen

Video: Een Film Splitsen
Video: film splitsen 2024, April
Anonim

Waarschijnlijk kijkt elke filmliefhebber graag nieuwe films in een gezellige sfeer. En dit houdt niet alleen in dat u een comfortabele kijkpositie inneemt, maar ook de kwaliteit van de video, evenals de juiste plaatsing van de film op de schijf. Soms blijkt dat een van internet gedownloade film niet op één schijf past.

Een film splitsen
Een film splitsen

Noodzakelijk

Virtual Dub-programma

instructies:

Stap 1

De grootte van een film is bijvoorbeeld 1400 MB, je hebt 2 cd's beschikbaar. Het volume van elke schijf is 700 MB, wat betekent dat je deze film in 2 delen moet verdelen. De grootte van de film kan kleiner of groter zijn dan het door u opgegeven voorbeeld.

Download het programma van internet en installeer het. Nadat u het hebt geïnstalleerd, start u het. Nu moet je je filmbestand openen, dat in 2 delen wordt gesplitst. "Bestand" - "Videobestand openen". Selecteer het gewenste videobestand.

Een film splitsen
Een film splitsen

Stap 2

Nadat u het bestand hebt geopend, moet u de duur van de hele film bepalen. Pak hiervoor de scrollcursor van het videobestand onderaan vast en sleep deze met de muis helemaal naar rechts. In de statusbalk ziet u dat de film al een bepaalde tijd draait. Plaats de cursor aan het begin van de film en druk onderaan het venster op het cijfer 1. Plaats vervolgens de cursor in het midden van de film (selecteer de helft van de film, selecteer bij voorkeur het juiste frame), druk op nummer 2.

Een film splitsen
Een film splitsen

Stap 3

Klik in de menu's "Audio" en "Video" op "Directe sream-kopie". Met deze optie kunt u de film knippen zonder de bestandsgrootte zelf te vergroten, wat precies is wat u wilt. Selecteer "Segment opslaan" in opties. Er wordt een nieuw venster voor u geopend waarin u de locatie van uw toekomstige bestand moet opgeven, evenals de naam. Het is raadzaam om een toevoeging aan de titel van uw film toe te voegen - "part1" of "CD1". Wacht tot de bewerking is voltooid.

Een film splitsen
Een film splitsen

Stap 4

We gaan verder met het tweede deel van onze film. Hier doe je hetzelfde. Waar ons eerste deel eindigde, drukt u op nummer 1, aan het einde van de film drukt u op nummer 2. Onthoud het tweede deel van de film en bewaar het op uw harde schijf, vergeet niet een addendum toe te voegen dat lijkt op het eerste deel van de film. Het blijft wachten op de voltooiing van de operatie. Nu kunt u veilig beginnen met het schrijven van bestanden naar schijven.

Aanbevolen: