Hoe Een Film In Tweeën Te Splitsen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Film In Tweeën Te Splitsen?
Hoe Een Film In Tweeën Te Splitsen?

Video: Hoe Een Film In Tweeën Te Splitsen?

Video: Hoe Een Film In Tweeën Te Splitsen?
Video: Сумка крючком из трикотажной пряжи | HOW CROCHET A BAG 2024, April
Anonim

Veel mensen weten hoe ze muziek op een computer moeten bewerken. Tegenwoordig is dit niet moeilijk, gezien het wijdverbreide gebruik van speciale software. Maar voor videobewerking zijn er dezelfde intuïtieve oplossingen. Als u bijvoorbeeld een film in twee delen wilt splitsen, hoeft u alleen maar een klein programma te installeren.

Hoe een film in tweeën te splitsen?
Hoe een film in tweeën te splitsen?

instructies:

Stap 1

Gebruik het eenvoudige programma Virtual Dub om een film in twee delen te splitsen en om eenvoudige videobewerkingsfuncties uit te voeren zonder videobewerking te leren. De website van de auteur heeft een slogan die luidt: "Bewijs dat ik te veel vrije tijd had op de universiteit." De geschiedenis van het programma begon toen de auteur, als student, nadacht over het maken van het meest eenvoudige hulpprogramma voor het bewerken van videobestanden. U kunt het programma gratis downloaden van de officiële website.

Stap 2

Om uw film te bewerken, opent u deze in Virtual Dub. De interface van het hoofdvenster van het programma bestaat uit twee displays en een werkbalk onderaan. Sleep met de muis de schuifregelaar op de tijdlijn naar het frame waarvan u de film in twee delen wilt splitsen. Markeer het begin van het segment door op de Home-knop op het toetsenbord te drukken of door op de tweede knop van rechts op de programmawerkbalk te drukken.

Stap 3

Stel op dezelfde manier het einde van het filmsegment in door op de toets Einde of de eerste knop op de werkbalk van rechts te drukken. Verwijder het op deze manier geselecteerde fragment door op de Del-toets te drukken. Je blijft zitten met het eerste van de twee delen van de film.

Stap 4

Sla de rest van de film op als een apart nieuw bestand. Om dit te doen, drukt u op F7 of selecteert u de opdracht Opslaan als AVI in het menu Bestand. Daarvoor moet u echter de verwerking van audio- en videostreams configureren via de overeenkomstige menu's van het programma. Als u de film echter in twee delen wilt splitsen zonder extra verwerkings- en uitvoerfilters te gebruiken, selecteert u de opties voor Direct Stream Copy in de menu's Audio en Video. Dit zal de verwerking en het opnieuw opslaan van de film aanzienlijk versnellen. Om echter onverwachte resultaten in het resulterende bestand te voorkomen, klikt u op de knoppen met de getekende toetsen door de begin- en eindframes van het segment op te geven. En specificeer de gevonden keyframes als de grenzen van het segment.

Stap 5

Maak en bewaar het tweede deel van de film op dezelfde manier.

Aanbevolen: