Hoe Een Avi-film Te Splitsen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Avi-film Te Splitsen
Hoe Een Avi-film Te Splitsen

Video: Hoe Een Avi-film Te Splitsen

Video: Hoe Een Avi-film Te Splitsen
Video: 3 Fragment uit filmpje halen VLC media player 2024, April
Anonim

Om videobestanden in afzonderlijke fragmenten te verdelen, wordt aanbevolen om speciale hulpprogramma's te gebruiken. Met behulp van sommige programma's kun je de video niet alleen in delen splitsen, maar ook bepaalde frames knippen of corrigeren.

Hoe een avi-film te splitsen
Hoe een avi-film te splitsen

Noodzakelijk

  • - VirtualDub;
  • - AdobePremier.

instructies:

Stap 1

Download en installeer het gratis hulpprogramma VirtualDub. Voer dit programma uit en open het menu Bestand. Selecteer Video importeren en selecteer de gewenste avi-film.

Stap 2

Wacht even terwijl het videobestand in het programma wordt geladen. Zoek de schuifbalk, klik op het begin van de film en druk op knop 1.

Stap 3

Verplaats het rechter uiteinde van de strip naar ongeveer het midden van de film. Het is het beste om een moment te kiezen waarop het logisch zou zijn om de film op te splitsen. Nadat u de gewenste locatie in het bestand hebt geselecteerd, drukt u op 2. Onthoud de tijdcode van het eindsegment.

Stap 4

Open het Video-menu en vink het vakje naast Direct Stream Copy aan. Activeer een vergelijkbare functie in het menu Audio. Open het menu Bestand opnieuw en selecteer het item Gesegmenteerde AVI opslaan.

Stap 5

Stel de parameters van de opgeslagen videoclip in en wacht tot het proces van het scheiden van het geselecteerde deel van het bestand is voltooid.

Stap 6

Sla het tweede deel van de film op dezelfde manier op. In dit geval moet het einde van het eerste element het begin van het tweede zijn. Markeer de gewenste tijdcode en druk op 1. Verplaats de schuifregelaar naar het einde van de track en druk op 2. Sla het geselecteerde gedeelte van de film op.

Stap 7

Als deze methode te ingewikkeld voor je lijkt, gebruik dan het programma Adobe Premier. Installeer deze applicatie en start deze. Klik met de linkermuisknop op het eerste frame van de film. Houd de Shift-knop ingedrukt en selecteer met de linkerknop het laatste frame van het eerste fragment.

Stap 8

Druk op de toetsencombinatie Ctrl en C. Start een tweede exemplaar van Adobe Premier en plak het resulterende segment daar. Sla het eerste deel van de film op. Ga nu terug naar het eerste venster van het programma en verwijder het geselecteerde item. Sla het tweede deel van het bestand op.

Aanbevolen: