Hoe Een Video In Een Foto Te Splitsen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Video In Een Foto Te Splitsen
Hoe Een Video In Een Foto Te Splitsen

Video: Hoe Een Video In Een Foto Te Splitsen

Video: Hoe Een Video In Een Foto Te Splitsen
Video: CapCut Edit Tutorial: Split Screen Effect 2024, April
Anonim

Bij het verwerken van video-opnames ontstaat vaak de situatie dat het nodig is om een track op te delen in aparte frames. Deze methode wordt meestal gebruikt bij het vervangen van de achtergrond in een video. Om deze functie te implementeren heeft u speciale software nodig.

Hoe een video in een foto te splitsen
Hoe een video in een foto te splitsen

Het is nodig

  • - AdobePremier;
  • - Video naar beeld converter.

instructies:

Stap 1

Frame-extractie is mogelijk met veel krachtige video-editors. Probeer eerst deze procedure in Adobe Premier Pro. Download de installatiebestanden voor dit hulpprogramma. Installeer het programma.

Stap 2

Start je computer opnieuw op. Open Adobe Premier-editor. Ga naar het tabblad Bestand en klik op de knop Nieuw project. Selecteer nu "Toevoegen" in het submenu "Bestand".

Stap 3

Specificeer de gewenste video met behulp van het geopende verkennermenu. Wacht terwijl de naam van het geselecteerde bestand in het project wordt weergegeven. Open nu het menu Beeld en zoek het item Render Bar. Activeer deze functie.

Stap 4

Verplaats de verwerkte video naar het verschenen veld onderaan het werkvenster. Klik met de rechtermuisknop op de visualisatiebalk en activeer het item "Storyboard weergeven".

Stap 5

Wacht even totdat het programma het hele videobestand in afzonderlijke afbeeldingen heeft gesplitst. Het duidelijke nadeel van dit programma is dat alle benodigde frames handmatig moeten worden opgeslagen. Natuurlijk kunnen bepaalde foto's worden bewerkt zonder ze zelfs maar uit het project te halen.

Stap 6

Als u avi-video snel in frames wilt splitsen, installeer dan het video-naar-beeld-conversieprogramma. Open het tabblad Openen en selecteer het gewenste bestand. Klik nu op de knop Uitvoerformaat en selecteer.

Stap 7

Geef in het veld Uitvoergrootte de breedte en hoogte van de resulterende frames op. Zorg ervoor dat u het veld Uitvoersnelheid invult. Geef het aantal frames op dat van elke seconde van de video moet worden geëxtraheerd. Elke seconde van een videotrack bevat doorgaans 25-30 afbeeldingen.

Stap 8

Klik op de Start-knop en wacht tot het vereiste aantal afbeeldingen is gemaakt.

Aanbevolen: