Informatie Herstellen Van Beschadigde Schijven

Inhoudsopgave:

Informatie Herstellen Van Beschadigde Schijven
Informatie Herstellen Van Beschadigde Schijven

Video: Informatie Herstellen Van Beschadigde Schijven

Video: Informatie Herstellen Van Beschadigde Schijven
Video: Data Recovery Nederland | Western Digital WD10EAVS | Head Crash | Click Of Death 2024, Mei
Anonim

Steeds vaker zijn er problemen in verband met het herstellen van informatie van verschillende beschadigde schijven van een personal computer. Om informatie van uw computer te herstellen, moet u eerst de juiste software installeren.

Informatie herstellen van beschadigde schijven
Informatie herstellen van beschadigde schijven

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - USB-poort;
  • - UnDelete Plus-programma.

instructies:

Stap 1

Om dit probleem op te lossen, hebt u het programma Undelete Plus nodig. Het wordt volledig gratis verspreid, dus er zouden geen problemen moeten zijn met het zoeken. Je kunt het downloaden van de officiële website undeleteplus.com. Het is praktisch niet nodig om het hulpprogramma te configureren, omdat de interface eenvoudig is en zelfs voor onervaren gebruikers van een pc begrijpelijk is.

Stap 2

Installeer Un Delete Plus op de systeemschijf van de personal computer. Voer vervolgens het programma uit. Er verschijnt een klein venster voor je. Voor het gemak kunt u het uitbreiden naar volledig scherm. Selecteer in het linkervenster de schijven waarvan u informatie wilt herstellen door ze aan te vinken. Als u informatie op een USB-flashstation of opneembare schijf had, plaats deze dan in de computer en markeer deze in het programma.

Stap 3

Klik dan op de "start"-knop. Gedurende enige tijd zal het programma de schijfruimte volledig scannen en bestanden toevoegen die kunnen worden hersteld aan de lijst. Het is ook vermeldenswaard dat dit hulpprogramma bestanden scheidt op basis van de mate van herstel. Bestanden die zonder problemen kunnen worden hersteld, zijn groen gemarkeerd, bestanden die kunnen worden hersteld van

fouten of enkele storingen tijdens weergave of afspelen, rood - kritieke bestanden die niet altijd kunnen worden hersteld.

Stap 4

Zodra het zoekproces voorbij is, selecteert u de bestanden die u nodig heeft en slaat u ze op een aparte schijf of USB-station op. Het is belangrijk om te weten dat de bestanden op een aparte schijf moeten worden opgeslagen en niet op de schijf van waaruit het herstel wordt uitgevoerd. Bij het selecteren van bestanden kunt u ze allemaal bekijken door te dubbelklikken op de bestandsnaam.

Stap 5

Als alle parameters van de informatie intact zijn, zal het programma het bestand correct weergeven en als er fouten zijn, kunnen er vervormingen optreden bij het afspelen van muziek of het bekijken van een afbeelding.

Aanbevolen: