Informatie Herstellen Van Een USB-flashstation

Inhoudsopgave:

Informatie Herstellen Van Een USB-flashstation
Informatie Herstellen Van Een USB-flashstation

Video: Informatie Herstellen Van Een USB-flashstation

Video: Informatie Herstellen Van Een USB-flashstation
Video: 3 Proven Ways to Recover Deleted Files from a USB Drive 2024, April
Anonim

Soms wordt het onaangenaam wanneer de flashdrive op het juiste moment niet kan openen, maar er wel bestanden in staan die voor u belangrijk zijn. Toevallig zijn er geen kopieën van deze bestanden op de computer. Nadat de computer opnieuw is opgestart, wordt de flashdrive ook niet geopend, daarom is het bestandssysteem geschonden. De enige oplossing voor dit probleem is het herstellen van gegevens van een beschadigde flashdrive.

Informatie herstellen van een USB-flashstation
Informatie herstellen van een USB-flashstation

Het is nodig

Easy Recovery Professional-software

instructies:

Stap 1

Als bij het plaatsen van een USB-flashstation in de USB-connector van de computer een venster verschijnt met het bericht "De schijf is niet geformatteerd", formatteer dan de USB-flashdrive door in dit venster op de knop "Ja" te klikken. Selecteer in het nieuwe venster "Snel formatteren".

Stap 2

Nadat een waarschuwingsvenster verschijnt over de onmogelijkheid om alle verwijderde bestanden te herstellen, klikt u op de knop "OK". Als het formatteren is gelukt, verschijnt er een venster met de woorden "Formatting Completed". De helft van het werk is gedaan, tk. De flashdrive wordt geopend, zelfs als er geen gegevens op staan. Het blijft om het programma Easy Recovery Professional op uw computer te installeren en alle gegevens op uw USB-flashstation te herstellen.

Stap 3

Selecteer na het starten van het programma "Data Recovery", in een nieuw venster selecteert u "Data Recovery after Formatting" (Format Recovery). Na een korte scan van alle schijven die in het systeem zijn geïnstalleerd, moet u een partitie selecteren om te herstellen en het bestandssysteem opgeven.

Stap 4

De scan van het geselecteerde gedeelte begint, selecteer de bestanden die u wilt herstellen en klik op de knop "Volgende". Klik op de knop "Bladeren" om de map te selecteren waarin u de herstelde bestanden wilt opslaan.

Stap 5

Het herstelproces zal beginnen. Als gevolg hiervan bevinden de bestanden die u hebt gemarkeerd voor herstel zich in de opgegeven map. Sommige bestanden worden mogelijk niet correct weergegeven vanwege constant gebruik van een USB-flashstation en het overschreven bestand.

Aanbevolen: