Hoe Bestanden Te Herstellen Van Een Beschadigde Harde Schijf

Inhoudsopgave:

Hoe Bestanden Te Herstellen Van Een Beschadigde Harde Schijf
Hoe Bestanden Te Herstellen Van Een Beschadigde Harde Schijf

Video: Hoe Bestanden Te Herstellen Van Een Beschadigde Harde Schijf

Video: Hoe Bestanden Te Herstellen Van Een Beschadigde Harde Schijf
Video: Hoe permanent verwijderde bestanden gratis te herstellen op Windows 10/8/7 2024, April
Anonim

Er zijn veel programma's om verwijderde gegevens van de harde schijf te herstellen. Wanneer u met beschadigde harde schijven werkt, moet u zeer gespecialiseerde toepassingen gebruiken.

Hoe bestanden te herstellen van een beschadigde harde schijf
Hoe bestanden te herstellen van een beschadigde harde schijf

Noodzakelijk

  • - PC-inspecteur;
  • - dr. Web LiveUSB.

instructies:

Stap 1

Als u te maken heeft met een beschadigde harde schijf die niet wordt gedetecteerd door het besturingssysteem, moet u speciale hulpprogramma's gebruiken. In dit geval moet u de computer opstarten in DOS-modus. Download PC Inspector van https://www.pcinspector.de/default.htm. Het wordt gratis verspreid, dus u zult geen problemen ondervinden met de activering ervan.

Stap 2

Maak een opstartbare schijf of USB-drive om het programma te kunnen uitvoeren voordat u het besturingssysteem binnengaat. U kunt een kant-en-klaar hulpprogramma gebruiken, bijvoorbeeld Dr. Web LiveUSB door het programma toe te voegen dat u nodig hebt. Plaats de gemaakte dvd-schijf in het station of sluit de USB-stick aan op de USB-poort. Zet uw computer aan en houd de F8-knop ingedrukt.

Stap 3

Selecteer het gewenste apparaat in het opstartmenu dat wordt geopend. Start PC Inspector. Selecteer het item dat u nodig hebt in het snelstartmenu dat wordt geopend. Aangezien u met een beschadigde harde schijf werkt, is het beter om de optie Logische schijf zoeken te gebruiken die zich onder het gedeelte Zoek verloren schijf bevindt. Hiermee kunt u informatie ophalen van de verloren schijfpartitie.

Stap 4

Wacht tot de scan van de harde schijf is voltooid. Selecteer de sectie die u nodig heeft. In dit geval moet u zich laten leiden door de grootte van eerder bestaande volumes. Nadat de partitie is hersteld, kunt u het Windows-besturingssysteem starten en verder werken met de harde schijf.

Stap 5

Als u verloren bestanden wilt herstellen, opent u het menu Lokale schijf selecteren in de kolom Verwijderde bestanden herstellen. Selecteer de gewenste schijfpartitie en klik op de knop Scan Drive. Na een tijdje krijgt u een lijst met bestanden die met succes kunnen worden hersteld. Sla ze op met een andere partitie op uw harde schijf.

Aanbevolen: