Wat Betekenen "404-fout" En Andere Fouten Bij Het Surfen Op Internet?

Wat Betekenen "404-fout" En Andere Fouten Bij Het Surfen Op Internet?
Wat Betekenen "404-fout" En Andere Fouten Bij Het Surfen Op Internet?

Video: Wat Betekenen "404-fout" En Andere Fouten Bij Het Surfen Op Internet?

Video: Wat Betekenen
Video: Error 404 - truemagiclive tutorial 2024, Mei
Anonim

Tijdens het surfen op internet stuiten we regelmatig op het onvermogen om de pagina's goed te bekijken. Wat is hiervan de reden?

Wat doet
Wat doet

Bij het zoeken naar informatie op internet kunt u verschillende fouten tegenkomen die verband houden met zowel de werking van de sites als de problemen van de gebruiker op de computer. Hoe te begrijpen of het mogelijk is om de ontstane problemen zelf op te lossen of dat u moet wachten tot de site-eigenaar zijn "product" normaal laat werken? Vanzelfsprekend hoeft u zich alleen maar vertrouwd te maken met de codes van de meest voorkomende fouten die zich van tevoren kunnen voordoen.

Ik moet zeggen dat de lijst met codes vrij groot is, maar fouten van de 4xx-klasse zijn meestal het meest informatief voor de gebruiker. Bijvoorbeeld:

- fout 400 - ongeldig verzoek, - fout 401 - om met deze bron te kunnen werken, hebt u authenticatie nodig, - fout 403 - toegang tot deze bron is geweigerd, beperkt,

- fout 404 - de site (of sitepagina) is niet gevonden, het is ook mogelijk dat de gebruiker bij het typen van het siteadres een syntaxisfout heeft gemaakt of letters, tekens, - fout 408 - time-out, - fout 410 - de bron is verwijderd (het is mogelijk dat er eerder een site op dit adres was, maar op het moment dat deze er niet meer is, is deze verwijderd en kent de server de locatie van de kopie niet), - fouten 413 en 414 zijn gerelateerd aan een verzoek of URL die te lang is.

Gebruikers kunnen ook fouten tegenkomen:

- fout 500 - een interne serverfout, meestal geassocieerd met fouten gemaakt door ontwikkelaars en (of) de eigenaar van de bron, - fout 502 - verkeerde gateway (meestal geassocieerd met onjuiste netwerkwerking), - fout 503 - een veel voorkomende fout, het laat zien dat de service momenteel niet beschikbaar is, het kan ook worden geassocieerd met foutieve acties van de ontwikkelaar en (of) de eigenaar van de bron.

Dus, zoals blijkt uit de beschrijving van de fouten, is het vermogen van de gebruiker om de toegang tot de internetbron te beïnvloeden extreem beperkt. Het is voldoende om voorzichtig te zijn bij het invoeren van het siteadres … en dat is alles.

Aanbevolen: