Aanmelden Bij Skype Vanaf Een Andere Computer In

Inhoudsopgave:

Aanmelden Bij Skype Vanaf Een Andere Computer In
Aanmelden Bij Skype Vanaf Een Andere Computer In

Video: Aanmelden Bij Skype Vanaf Een Andere Computer In

Video: Aanmelden Bij Skype Vanaf Een Andere Computer In
Video: Skype account aan maken 2024, April
Anonim

U kunt zich op dezelfde manier aanmelden bij Skype vanaf een andere computer als vanaf uw eigen computer. Let echter eerst op de mobiele versies van dit programma voordat u dit doet. U kunt ze gebruiken terwijl u ver van uw computer verwijderd bent en tegelijkertijd hoeft u uw gegevens niet in het programma op de computer van iemand anders in te voeren.

Aanmelden bij Skype vanaf een andere computer
Aanmelden bij Skype vanaf een andere computer

Het is nodig

  • - Skype-programma;
  • - Internetverbinding.

instructies:

Stap 1

Start het Skype-programma. Als het niet beschikbaar is op uw computer, download het dan door naar het volgende adres in uw browser te gaan: https://www.skype.com/intl/en/home/. Voer bij het invoeren uw accountgegevens in (gebruikersnaam en wachtwoord). Bewaar ze niet op de computer van iemand anders als u niet wilt dat uw account beschikbaar is voor andere gebruikers.

Stap 2

Klik op de ingang, terwijl al je instellingen, contactenlijst, linken naar je Facebook-account, etc. hetzelfde blijven. De oproep wordt op dezelfde manier gedaan als op uw thuiscomputer - selecteer gewoon de persoon in de lijst met contactpersonen en klik op "Bellen / Video-oproep".

Stap 3

Nadat u dit programma niet meer nodig heeft voor verder gebruik, logt u uit bij uw account en verlaat u het programma. Als u er zeker van wilt zijn dat uw aanmeldingsgegevens niet in het programma worden opgeslagen, voert u het opnieuw uit en kijkt u welke gebruikersnaam en wachtwoord in de bijbehorende regels zijn geschreven.

Stap 4

Om uw Skype-aanmeldingsgegevens niet op de computers van andere mensen te verstrekken, moet u een mobiele versie van dit programma aanschaffen. U kunt het downloaden via de volgende link: https://www.skype.com/intl/ru/get-skype/on-your-mobile/. Selecteer uw telefoonmodel (of versie van het besturingssysteem) en download het installatiebestand naar uw computer. Kopieer het naar het geheugen van uw mobiele apparaat en gebruik de bestandsbeheerder om het installatieprogramma uit te voeren.

Stap 5

Laat de applicatie tijdens de installatie oproepen verzenden en toegang krijgen tot internet. Houd er rekening mee dat u voor het gebruik van Skype een onbeperkte verbinding nodig heeft, evenals een voldoende hoge toegangssnelheid. Als u mobiele Skype wilt gebruiken voor videogesprekken, moet u ook een camera aan de voorkant in uw telefoon hebben.

Aanbevolen: