Aanmelden Bij Skype Met Een Andere Naam

Inhoudsopgave:

Aanmelden Bij Skype Met Een Andere Naam
Aanmelden Bij Skype Met Een Andere Naam

Video: Aanmelden Bij Skype Met Een Andere Naam

Video: Aanmelden Bij Skype Met Een Andere Naam
Video: Skype Login Account - Login into Your Skype Account Using Microsoft Account 2024, Mei
Anonim

Skype is een populair programma dat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt. Met Skype kun je chatten of video's maken, en meerdere mensen kunnen tegelijkertijd aan het gesprek deelnemen.

Aanmelden bij Skype met een andere naam
Aanmelden bij Skype met een andere naam

instructies:

Stap 1

Om uw Skype-account te wijzigen, gaat u naar het programmamenu. Dubbelklik op de snelkoppeling van het programma, die standaard op het "bureaublad" van uw computer staat. U kunt het programma ook activeren via het menu "Start" of "Verkenner".

Stap 2

Skype-autorisatie hangt af van hoe het programma is geconfigureerd op een specifieke computer: ofwel is het account waarmee u het laatst in het programma bent ingelogd standaard geactiveerd, ofwel vraagt het systeem u om accountgegevens te bewaren: login en wachtwoord. In het laatste geval hoeft u uw account niet te wijzigen, u hoeft alleen uw gegevens in de daarvoor bestemde velden in te vullen. Zorg er daarbij voor dat u een Engelse toetsenbordindeling gebruikt en dat de Caps Lock-functie niet op uw computer is ingedrukt.

Stap 3

Als het programma standaard de opgeslagen account activeert en u deze wilt wijzigen, klikt u in het geopende programmavenster op de knop "Skype" in de linkerbovenhoek van de taakbalk. Selecteer in het geopende venster de functie "Afsluiten". Een veld voor het invoeren van de gegevens van een ander account wordt voor u geopend. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in met het Latijnse lettertype op het toetsenbord. Bevestig de juistheid van de ingevoerde gegevens door met de muis op de "OK"-knop te klikken of gewoon op de "Enter"-toets op het toetsenbord. Als u de computer van iemand anders gebruikt, vink dan het overeenkomstige vakje aan, zodat het systeem uw gegevens niet opslaat na het afsluiten van het programma. Wanneer u klaar bent met uw Skype-gesprek, voert u dezelfde handeling uit als in het begin. Klik op de "Skype"-knop in het hoofdvenster van het programma en selecteer "Afsluiten".

Stap 4

Als je geen Skype-account hebt, is het aanmaken van een account heel eenvoudig! Klik op de hoofdpagina van het programma op "Ik heb geen login." Het systeem biedt u een registratieformulier aan. Vul de velden in die zijn gemarkeerd met een asterisk - ze zijn verplicht. Specificeer de rest van de gegevens naar wens. Het belangrijkste is om een gebruikersnaam en wachtwoord te bedenken en vervolgens het wachtwoord te bevestigen.

Aanbevolen: