Fouten Oplossen Bij Het Installeren Van Games

Inhoudsopgave:

Fouten Oplossen Bij Het Installeren Van Games
Fouten Oplossen Bij Het Installeren Van Games

Video: Fouten Oplossen Bij Het Installeren Van Games

Video: Fouten Oplossen Bij Het Installeren Van Games
Video: Machtigingsproblemen tijdens het installeren van software oplossen in Windows 10 2024, April
Anonim

Bij het installeren van moderne games in het besturingssysteem en het starten ervan, treden vaak fouten op die moeilijk te begrijpen en te elimineren zijn. Helaas is er geen universele manier om het systeem te "repareren" - elk spel start niet om zijn eigen redenen en de oplossing voor het opstartprobleem zal elke keer anders zijn.

Fouten oplossen bij het installeren van games
Fouten oplossen bij het installeren van games

Het is nodig

het internet

instructies:

Stap 1

Controleer de hardware- en softwarevereisten van de game op de verpakking van de schijf. Elke zichzelf respecterende game-ontwikkelaar zal de minimale computervereisten aangeven. Het kan voorkomen dat het spel niet start door gebrek aan geheugen of de kracht van de videokaart. Als je te kleine parameters op je computer hebt staan, zal het spel niet starten en zelfs niet worden geïnstalleerd. Om dit probleem op te lossen, gaat u naar de winkel en koopt u de benodigde reserveonderdelen, na overleg met experts.

Stap 2

Controleer of de stuurprogramma's op de computercomponenten zijn geïnstalleerd. De helft van de gevallen van problemen bij het opstarten van applicaties komt voort uit onjuist geïnstalleerde stuurprogramma's op de moederbordchipset en videokaart. Installeer de nieuwste stuurprogramma's door ze te downloaden van de website van de fabrikant van het apparaat. Er zijn ook veel programma's die in realtime scannen op de aanwezigheid van computerstuurprogramma's en de ontbrekende installeren.

Stap 3

Installeer de vereiste versie van DirectX. Meestal hebt u de meest recente versie van het hulpprogramma nodig. Sommige beproefde games kunnen echter niet werken onder moderne snelle DirectX - in dit geval moet u de hulpprogrammaversie opnieuw installeren. Voer de fouttekst in de zoekbalk in. Het zal je verbazen hoe vaak mensen een dergelijk probleem zijn tegengekomen, en je zult zeker tientallen forums en veel praktische tips vinden om je probleem op te lossen.

Stap 4

Als u het systeem lange tijd opnieuw hebt geïnstalleerd en fouten gemeengoed zijn geworden, zijn de prestaties van het systeem misschien in het geding. Installeer uw besturingssysteem opnieuw en probeer het spel in een nieuwe omgeving uit te voeren. Het is ook vermeldenswaard dat er vaak fouten optreden bij het gebruik van illegale kopieën, dus probeer alleen gelicentieerde spellen te gebruiken.

Aanbevolen: