Hoe De Code Uit Het Archief Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Code Uit Het Archief Te Verwijderen
Hoe De Code Uit Het Archief Te Verwijderen

Video: Hoe De Code Uit Het Archief Te Verwijderen

Video: Hoe De Code Uit Het Archief Te Verwijderen
Video: Грунтовка развод маркетологов? ТОП-10 вопросов о грунтовке. 2024, April
Anonim

Steeds vaker slaan mensen belangrijke informatie op hun computer op - sleutels, codes, pincodes voor bankkaarten, wachtwoorden en persoonlijke informatie. Om uw gegevens te beschermen, wordt vaak de meest effectieve methode gebruikt: archiveren met een wachtwoord. De effectiviteit van deze methode keert zich echter ook tegen de eigenaar van de gegevens in het geval hij het wachtwoord uit het archief verliest.

Hoe de code uit het archief te verwijderen
Hoe de code uit het archief te verwijderen

Noodzakelijk

RARBreak-programma

instructies:

Stap 1

Probeer de eerste tekens van het archiefwachtwoord te onthouden. Wachtwoordscanners werken volgens de brute-force-methode en u zult de tijd die u besteedt aan het zoeken naar de gewenste combinatie van tekens aanzienlijk verminderen als u onmiddellijk enkele parameters instelt. Houd er echter rekening mee dat het erg lang kan duren om het wachtwoord te raden. Om een groot woordenboek samen te stellen, moet je ook veel moeite doen, omdat het volume er in GB zal zijn.

Stap 2

Ga naar de site van uw favoriete zoekmachine en typ de zoekopdracht "archives password cracking program". Volg de voorgestelde links om een aantal echt nuttige bronnen te vinden - ze bevatten meestal tips en directe links naar programma's. U kunt het RARBreak-hulpprogramma downloaden van softodrom.ru om het wachtwoord in het archief te kraken.

Stap 3

Download het benodigde programma. Houd er rekening mee dat dergelijke programma's vaak worden betaald en dat de functionaliteit kan worden beperkt totdat u betaalt om het programma te gebruiken. Zorg ervoor dat u de gedownloade bestanden controleert met een antivirusprogramma, aangezien er veel vraag is naar deze bron, wat betekent dat het de aandacht trekt van ongedierte.

Stap 4

Installeer het gedownloade programma volgens de bijgevoegde instructies. Probeer dergelijke software te installeren in de systeemmap van de lokale schijf, dat wil zeggen waar uw besturingssysteem zich bevindt. Wijs het programma naar de locatie van het archief dat u wilt kraken. Pas de programmaparameters aan, aangezien de effectiviteit van het programma grotendeels afhangt van de juiste instellingen. Als u het wachtwoord niet kunt vinden, wanhoop dan niet. Probeer een ander hulpprogramma te gebruiken. U kunt veel vergelijkbare programma's op internet vinden - RARBreak II, RAR Password Cracker, RARCrack en andere.

Aanbevolen: