Hoe Een Wachtwoord Uit Een Archief Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Wachtwoord Uit Een Archief Te Verwijderen
Hoe Een Wachtwoord Uit Een Archief Te Verwijderen

Video: Hoe Een Wachtwoord Uit Een Archief Te Verwijderen

Video: Hoe Een Wachtwoord Uit Een Archief Te Verwijderen
Video: ADP MultiDocuments Archief 2024, April
Anonim

Archieven zijn een handige manier om grote hoeveelheden informatie op te slaan. Om de veiligheid van de opgeslagen informatie te waarborgen, worden wachtwoorden gebruikt bij het aanmaken ervan. Tijdens het uitpakken van de informatie om de bestanden erin te openen, moet u een wachtwoord invoeren.

Hoe een wachtwoord uit een archief te verwijderen
Hoe een wachtwoord uit een archief te verwijderen

Noodzakelijk

  • - een met een wachtwoord beveiligd archief (bijvoorbeeld met behulp van de WinRAR-archiver);
  • - WinRAR-archiver;
  • - een wachtwoord of een programma om wachtwoorden te herstellen (bijvoorbeeld AAPR (Advanced Archive Password Recovery).

instructies:

Stap 1

Installeer de archiver op uw computer. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op het met een wachtwoord beveiligde archief. Maak of selecteer een map waarin u bestanden uit het archief wilt extraheren. Nadat een venster verschijnt waarin u wordt gevraagd het wachtwoord voor het beveiligde bestand in te voeren. Als u een wachtwoord heeft, voert u dit in en klikt u op OK. De tijd voor het uitpakken van het archief hangt af van de grootte van het bestand en de prestaties van de computer.

Stap 2

Als u geen wachtwoord hebt en het archief is gedownload van internet, kijk dan naar het wachtwoord op de site waarvan het is gedownload. De site kan instructies bevatten voor het vinden van een wachtwoord.

Stap 3

Start het programma Advanced Archive Password Recovery (AAPR). Geef in het geopende venster Encrypted ZIP / RAR / ACE / ARJ-bestand het pad op naar de locatie waar het archief zich bevindt. Geef in de lijst Type aanval op hoe het programma naar het wachtwoord voor het archief zal zoeken. Geef op het tabblad Lengte de minimale en maximale wachtwoordlengte op.

Stap 4

Kies bij het kiezen van een brute-force methode de karakters die gebruikt worden voor de zoekopdracht (cijfers, letters of letters met cijfers) en het zoekbereik. Selecteer daarnaast de begin- en eindwaarde van de zoekopdracht.

Stap 5

Bij het kiezen van een methode voor brute-force wachtwoorden in het woordenboek (Woordenboek), kan dit zowel worden gedaan met behulp van het woordenboek dat in het programma is ingebouwd (de regel met het woordenboekbestandspad geeft het pad aan naar het tekstbestand in de ARCHPR-map), of met behulp van elk ander woordenboek dat u kunt selecteren door op de knop Woordenboekbestand selecteren te klikken.

Aanbevolen: