Hoe Het Spel Te Starten Vanuit Het Archief

Inhoudsopgave:

Hoe Het Spel Te Starten Vanuit Het Archief
Hoe Het Spel Te Starten Vanuit Het Archief

Video: Hoe Het Spel Te Starten Vanuit Het Archief

Video: Hoe Het Spel Te Starten Vanuit Het Archief
Video: [PS2] GRATIS MC BOOT RUNNING GAMES ZONDER FIRMWARE ZONDER DISC GAMES VANAF DE HARDE SCHIJF 2024, Mei
Anonim

Gebruikers moeten vaak verschillende archieven met games op internet downloaden. En veel mensen stellen zichzelf vaak de vraag - hoe de game rechtstreeks vanuit het archief te starten? Het is de moeite waard om de stapsgewijze instructies te overwegen.

Hoe het spel te starten vanuit het archief
Hoe het spel te starten vanuit het archief

instructies:

Stap 1

Download het archiveringsprogramma dat nodig is om het archief met de game te openen. De meest bekende onder hen zijn WinRar en WinZip.

Stap 2

Klik met de rechtermuisknop op het gecomprimeerde bestand en selecteer de functie "Eigenschappen" in het systeemmenu dat verschijnt. Druk op Ctrl + muisklik of klik gewoon op het bestand en selecteer de functie "Informatie ophalen" in het menu dat wordt geopend. Deze procedure wordt ook uitgevoerd voor het Mac OS-besturingssysteem. In dit gedeelte moet worden aangegeven met welk type programma het archief kan worden geopend.

Stap 3

Selecteer het programma dat je gaat gebruiken om het archief met het spel te openen. Zorg ervoor dat u het item "Openen met beheerdersrechten" specificeert. Hierdoor kunt u vaak zelfs beveiligde bestanden openen. Ga anders verder met de volgende stap.

Stap 4

Download en installeer "File Reader" op uw bureaublad, waarmee u beschadigde archieven kunt openen. Lukt dit niet in dit programma, dan bestaat de kans dat het bestand volledig beschadigd is of niet goed is ingepakt.

Stap 5

Probeer het archief op een andere computer met dezelfde software te openen, als het op de jouwe niet werkt. Als er geen positief resultaat is en je de game nog steeds niet vanuit het archief kunt starten, is er mogelijk aanvankelijk de verkeerde extensie geïnstalleerd.

Stap 6

Ontdek de volledige naam van het bestand door er met de rechtermuisknop op te klikken. Selecteer daarin de optie "Eigenschappen" of "Informatie zoeken". In het geval dat een bestand wordt gekopieerd, hernoemd of een andere naam krijgt, bestaat de mogelijkheid dat de extensie verloren gaat of wordt gewijzigd door afdrukken. Geef het archief in dit geval gewoon een nieuwe naam met de extensie die overeenkomt met het programma waarin u het opent, bijvoorbeeld *. RAR of *. ZIP. Als het archief met succes is geopend, zoekt u het spelstartbestand met de extensie *. EXE en voert u het uit.

Aanbevolen: