Inkt In De Printer Plaatsen

Inhoudsopgave:

Inkt In De Printer Plaatsen
Inkt In De Printer Plaatsen

Video: Inkt In De Printer Plaatsen

Video: Inkt In De Printer Plaatsen
Video: Как заменить картриджи с чернилами в HP® Deskjet 2652 и Deskjet 2655 2024, Mei
Anonim

De inkt in de printer heeft de neiging op te raken. Om het opnieuw te gebruiken, moet u de cartridge vervangen, want zonder inkt is het gewoon onmogelijk om te printen. Dit is een eenvoudige actie die u heel weinig tijd kost. Het zal moeilijker zijn om een cartridge in een winkel te vinden als je een oudere printer hebt.

Inkt in de printer plaatsen
Inkt in de printer plaatsen

instructies:

Stap 1

Koop een cartridge van het juiste model in een winkel en installeer deze vervolgens in de printer. Start vervolgens uw pc en zet de printer aan. Het moet functioneren. Anders is het moeilijk om de lege cartridge eruit te halen. Daarnaast heeft u de printersoftware nodig om het inktcontroleproces aan te passen. Nadat er ongeveer 10 seconden zijn verstreken sinds de printer is aangezet, opent u de voorklep.

Stap 2

Opmerking. Nadat u de klep hebt geopend, moet de printkopwagen naar buiten schuiven. Raak het niet aan totdat het stopt. Dit is nodig om de inkt in de printer te plaatsen. Kijk goed, er zitten twee cartridges in deze wagen. Eén kleureninktcartridge, één zwarte inktcartridge.

Stap 3

Kijk naar de taakbalk op uw pc-monitor. Wanneer de inkt bijna op is, vertelt de printersoftware u dat. Zie precies welke inkt op is. Verwijder de lege cartridge. Om dit te doen, trekt u het voorzichtig naar u toe. Wees zeer voorzichtig bij het verwijderen van de gebruikte cartridge, aangezien er inktresten in de printer kunnen komen.

Stap 4

Neem een nieuwe cartridge en plaats deze in de lege sleuf. Gebruik bij het installeren een minimum aan kracht, daar is het niet nodig. Sluit de printerkap nadat de cartridge is vastgezet. De wagen met cartridges neemt automatisch de werkpositie in.

Stap 5

Ga naar de printersoftware. Reset de inktonderhoudssensor. In het venster verschijnen inkttanks. Selecteer degene die je hebt vervangen. Zoek de knop "Gegevens resetten" ernaast. Dit is nodig om de inktniveausensor de oude waarden te laten resetten, automatisch opnieuw op te starten en het nieuwe niveau te herstellen. Anders geeft het constant aan dat de inkt bijna op is.

Aanbevolen: