Hoe Kunt U Zien Hoeveel Inkt Er In De Printer Zit?

Inhoudsopgave:

Hoe Kunt U Zien Hoeveel Inkt Er In De Printer Zit?
Hoe Kunt U Zien Hoeveel Inkt Er In De Printer Zit?

Video: Hoe Kunt U Zien Hoeveel Inkt Er In De Printer Zit?

Video: Hoe Kunt U Zien Hoeveel Inkt Er In De Printer Zit?
Video: How to refill HP LaserjetPro P1102 Printer with CE651A cartridges 2024, Mei
Anonim

Het komt vaak voor dat je dringend iets moet printen, bijvoorbeeld een scriptie of een diploma, en volgens de wet van de gemeenheid komt de inkt in de printer op zijn hoogst interessant, ergens in het midden terecht. En dan beginnen de meeste mensen te jammeren dat ze niet hebben geraden om van tevoren te zien hoeveel inkt er nog in de printer zit. Het is echter niet zo moeilijk om erachter te komen, en het duurt maar een paar minuten.

Hoe kunt u zien hoeveel inkt er in de printer zit?
Hoe kunt u zien hoeveel inkt er in de printer zit?

instructies:

Stap 1

De eerste optie voor het bepalen van het inktniveau in een printer is geschikt voor zuinige mensen die al een nieuwe cartridge klaar hebben staan als de oude nog niet op is. Er zijn niet veel van zulke mensen, maar ze bestaan.

Als u tot deze categorie behoort, hoeft u alleen maar twee cartridges op gewicht te nemen en te vergelijken. Het verschil is de hoeveelheid verf die overblijft. Hoewel veel gevorderde mensen deze methode 'prehistorisch' zouden noemen, leeft deze nog steeds voort. Het belangrijkste in dit vak is behendigheid. Na verloop van tijd vul je je hand en kun je gemakkelijk bepalen hoeveel verf er nog over is, tot op een gram.

Stap 2

Als je geen fan bent van "handmatig" werk, dan is er een andere manier voor jou. Bijvoorbeeld een speciaal controleprogramma dat bij de printersoftware wordt geïnstalleerd. Zo niet, dan kunt u deze eenvoudig zelf installeren. Hiermee kunt u het inktniveau in uw printer bepalen.

Maar hier zijn valkuilen. Dit programma werkt en geeft alleen echte resultaten als u de cartridge niet zelf bijvult. En dit is een alomtegenwoordig fenomeen. Niemand wil geld uitgeven aan iets dat u zelf kunt doen zonder uw budget te schaden.

Als het programma vervolgens vraagt welke actie u uitvoert: plaats een nieuwe cartridge of laat de oude liggen, dan is het beter om te antwoorden - de oude. Dan werkt het programma optimaal en laat het resultaten zien die dicht bij de werkelijkheid liggen.

Stap 3

Weergave van test- en servicepagina's. De servicepagina in de printerinstellingen toont alle instellingen en bronnen. En op deze lijst staat het inktniveau in de cartridge.

De testpagina daarentegen toont de resultaten van het controleren van de printer op fouten. Daar moet de totale hoeveelheid resterende verf worden weergegeven.

Aanbevolen: