Office Gratis Activeren Op Windows 10

Inhoudsopgave:

Office Gratis Activeren Op Windows 10
Office Gratis Activeren Op Windows 10

Video: Office Gratis Activeren Op Windows 10

Video: Office Gratis Activeren Op Windows 10
Video: How To Activate Microsoft Office for Free 2020 Without Product Key │Office 2010, 2013, 2016, 2019 2024, April
Anonim

Office is een softwarepakket gemaakt door Microsoft voor het werken met documenten, teksten, spreadsheets, enz. Apps werken op Windows, macOS, iOS en vereisen activering.

Office gratis activeren op Windows 10
Office gratis activeren op Windows 10

Gebruik zonder activering

Office 365 is 30 dagen gratis te gebruiken. Verder, als de gebruiker het programma niet verlaat, zal de eerder gespecificeerde methode worden gebruikt voor betaling voordat het wordt geïnstalleerd.

De proefperiode voor Office 2016 of Office 2019 is 5 dagen, waarna veel functies worden uitgeschakeld. Documenten kunnen worden bekeken en afgedrukt, maar niet worden bewerkt. Wanneer u iets probeert te doen, wordt er een melding weergegeven

Dit geldt niet voor Windows 10. Het enige moment dat ongemak veroorzaakt, is een pop-upvenster met het verzoek om het systeem te activeren elke keer dat het programma wordt gestart. In alle andere opzichten zullen er geen problemen zijn.

Afbeelding
Afbeelding

Koop via de online winkel

De licentiesleutel kan heel eenvoudig worden gekocht via de officiële websites van grote ketens van winkels voor huishoudelijke en digitale apparaten. De procedure is heel eenvoudig - het product met de vereiste versie moet aan de winkelwagen worden toegevoegd en vervolgens op elke beschikbare manier worden betaald.

Afbeelding
Afbeelding

Vervolgens moet u uw e-mailadres invoeren, waar de activeringssleutel zal komen. Deze methode is de eenvoudigste en kost niet veel tijd en moeite om te implementeren. De licentie kan ook worden gekocht op dvd in een doos in de winkel. Een activeringssleutel wordt in de doos afgedrukt.

Activator

Op veel sites wordt soms de distributie van licentiesleutels uitgevoerd. In de regel gebeurt dit na het uitbrengen van eventuele updates in het besturingssysteem. Het is onwaarschijnlijk dat het vinden van ongebruikte code mogelijk is, aangezien andere internetgebruikers het vrij snel oplossen.

Meestal worden daarom secundaire programma's gebruikt om een softwarepakket gratis te activeren. KMS Auto is een van de meest populaire activatoren. De app is zeer eenvoudig te gebruiken en beschikbaar met een Russische interface. Het kan worden gedownload van de officiële website van de ontwikkelaar.

Het enige dat u nodig hebt om de bewerking te voltooien, is door op de knop "Office activeren" te klikken.

Afbeelding
Afbeelding

Het activeringsproces is vrij snel. Het kan worden gevolgd in het blauwe vak hieronder. Na succesvolle voltooiing zou het bericht "Uw systeem is in een geactiveerde staat" moeten verschijnen.

Afbeelding
Afbeelding

Het is heel eenvoudig om het feit van activering te controleren - klik gewoon met de rechtermuisknop op "Deze computer" of "Mijn computer" en ga vervolgens naar het tabblad "Eigenschappen". De systeemstatus wordt weergegeven in de linkerbenedenhoek. Als de activator correct werkt, moet op deze plaats het opschrift "Windows-activering voltooid" of een andere soortgelijke bewoording worden weergegeven, afhankelijk van de versie van het besturingssysteem.

Aanbevolen: