Office Activeren Op Windows 10

Inhoudsopgave:

Office Activeren Op Windows 10
Office Activeren Op Windows 10

Video: Office Activeren Op Windows 10

Video: How to Activate Microsoft Office 2016 Free 2022, December
Anonim

Veel gebruikers zijn geïnteresseerd in de vraag hoe Office 2016 correct kan worden geactiveerd op Windows 10. Er zijn verschillende activeringsversies en elk heeft zijn eigen kenmerken.

Office 2016 activeren op Windows 10
Office 2016 activeren op Windows 10

Sleutel activatie

Het hele proces van het activeren van het kantoor van 2016 bestaat uit de volgende stappen:

  1. U moet een gelicentieerde schijf met de versie van Office erop in het station plaatsen. Of, als de schijven al de "vorige eeuw" zijn geworden, kunt u de versie kopen op de officiële Microsoft-website. Daar vind je niet alleen het product van 2016, maar ook nieuwere versies.
  2. Voer het installatiebestand uit.
  3. Klik op de installatie en volg de stappen die het installatieprogramma je vertelt.
  4. Op het moment dat de installatie van Office 2016 om een ​​licentiesleutel vraagt, moet u deze in een speciaal veld invullen.

Zoals hierboven opgemerkt, kan de gebruiker de sleutel op verschillende manieren verkrijgen. Als we het hebben over een cd, bevindt de sleutel zich in de doos en als het product op internet is gekocht, wordt de sleutel per e-mail naar de gebruiker verzonden. Het kan zijn dat de sleutel in de map "Spam" terechtkomt.

Gratis activering

Over het algemeen zijn er een aantal methoden om Office 2010 te activeren, maar geen van hen is legaal. Voordat we verder gaan met deze methoden, is het vermeldenswaard dat het kantoor van 2016 een hele maand in demo-modus kan worden gebruikt. Maar dit is trouwens zo.

De eerste methode is om de sleutel voor het kantoor van 2016 op internet te zoeken. Trouwens, de methode is niet de gemakkelijkste, omdat de sleutels snel ongeldig worden vanwege het feit dat er veel opzoeksleutels zijn. Er zijn nu een groot aantal belangrijke distributiesites en groepen. Het enige wat u hoeft te doen is een geldige sleutel te vinden.

De tweede methode is om een ​​speciale activatortoepassing te gebruiken. Opgemerkt moet worden dat er verschillende versies van het kantoor zijn en dat elke originele versie zijn eigen afzonderlijke activator nodig heeft. Tegenwoordig wordt echter de meest populaire en meest effectieve activator KMS Auto genoemd. Er zijn geen problemen voor de computer en de installatie van sleutels duurt niet erg lang. Ook het voordeel van deze activator is dat hij goed werkt met bijna alle versies van Office.

Om de activator te gebruiken, moet u de volgende stappen uitvoeren:

  1. Schakel een actief antivirusprogramma uit (het zal hoogstwaarschijnlijk een virus in de activator zien).
  2. Download KMS Auto van de site met dezelfde naam.
  3. Selecteer na het starten hetzelfde product dat u wilt activeren.
  4. Klik op de knop "Activeren".

Trouwens, er zijn andere activatoren die Office geactiveerd kunnen maken, maar tegelijkertijd is er een zeer hoog risico dat de computer en het besturingssysteem met virussen worden gevuld. Daarom is het beter om een ​​bewezen activator te gebruiken.

Populair per onderwerp